Club Matas

Club Matas

FREE

(3 stars)

(360)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Club Matas App giver en let og personlig tilgang til Club Matas og Matas’ produkter. Med de tre hovedfunktioner ‘Mit skab’, ‘Find produkt’ og ‘Find butik’ gør vores App din hverdag nemmere.

Vi gør opmærksom på, at Club Matas App’en kun fungerer optimalt med telefoner, der har Android oprativt system 2.2.

Vi har allesammen nogle favoritprodukter, som vi bruger dagligt. Og hvad er bedre end når disse produkter er på tilbud? I Mit Skab kan du gemme alle dine yndlingsprodukter og få automatisk besked, når de er på tilbud i Matas.

Hvis du står og er løbet tør for din yndlingscreme kan du nemt finde ud af hvilken Matas, der forhandler netop din creme. Scan produktet’s stregkode med din mobil eller slå det op i søgefunktionen, og du vil med det samme kunne se på kortet, hvilke butikker, der har dit produkt på lager.

Hvis du foretrækker at shoppe online, kan du med nogle få kliks købe dine produkter via vores App.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge et produkt kan du altid scanne det eller slå det op og finde information om det pågældende produkt.

Du har måske allerede nu prøvet at stå i et supermarked eller et stormagasin og overveje, hvad et produkt koster i Matas, hvor du jo får point for alle dine køb. Med vores App kan du nu med det samme slå produkt og pris op, og samtidig se hvor mange point du får for dit køb.

Desuden har du adgang til pointshoppen, så du altid kan se hvor mange point du har og hvad du kan købe for dem.

Vi er rigtige glade for alle vores medlemmer i Club Matas. Derfor tilbyder vi dig særlige aktiviteter i din lokale Matas, adgang til tips&råd, artikler og nyheder, særlige tilbud og konkurrencer – og alt dette har du adgang til via vores App.

Bemærk venligst at Club Matas App kræver cookies.

Tags: club matas, hvad hedder club matas.

Recently changed in this version

Stabilitetsforbedringer.
Optimeret integration til Matas’ webshop.


Comments and ratings for Club Matas

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!