Coachingskalender 2014

Coachingskalender 2014

FREE

(2 stars)

(33)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Deze App biedt elke dag een prikkelende of juist relativerende uitspraak, vergezeld van achtergronden en praktische hulpmiddelen rond persoonlijke ontwikkeling. Een dagelijkse dosis inspiratie voor thuis, op de werkvloer, in de trein!

Dagelijks nieuwe inspiratie
De App kan alleen worden gedownload met de unieke code die je vindt in de papieren Coachingskalender 2014. De kalender is te koop in elke (online) boekhandel of via www.scheurjelos.nl.

LET OP: Voor het gebruik van deze app heeft u een activeringscode nodig. Deze code kunt u vinden in de Coachingskalender 2014, op de binnenzijde van de achterflap.

Download de App en ontvang dagelijks een nieuwe, inspirerende spreuk met achtergrondinformatie op je smartphone, en meer:
- Ervaar de vormgeving van de papieren kalender, inclusief het geluid van het afscheuren
- Bewaar je favoriete spreuken
- Deel je favoriete spreuken rechtstreeks via Twitter, Facebook of e-mail
- Zoek spreuken op thema met de archieffunctie
- Voeg je eigen notities toe aan de kalenderblaadjes

Al tien jaar een begrip
De Coachingskalender houdt de geest soepel en levert voer voor discussies op de werkvloer of aan de keukentafel. Laat je inspireren door 366 uitspraken die aan het denken zetten (‘Het gaat er niet om wat je zegt, het gaat erom wat de ander denkt dat je zegt’) of juist relativeren (‘Licht aan het eind van de tunnel kan ook betekenen dat er een trein recht op je afkomt’). Draai het blaadje om voor praktisch toepasbare inzichten en hulpmiddelen over onder andere samenwerken, organisatieverandering, persoonlijke ontwikkeling en relaties.
De Coachingskalender is al tien jaar een begrip voor iedereen met belangstelling voor coaching. Dat zijn niet alleen coaches, maar ook trainers, managers, adviseurs en anderen die bezig zijn met de ontwikkeling van zichzelf of anderen.

Over de auteurs
Aty Boers is als organisatiedeskundige en informatiemanager al twintig jaar betrokken bij grote verandertrajecten op het raakvlak van business en ICT. Ze is partner bij Valuebridge, bestuurslid van het BPM-forum Nederland en auteur van boeken over de menselijke factor in procesmanagement.

Ontwikkeld en gepubliceerd door
- Games Factory Online, www.games-factory-online.nl.
- MADfirm, www.madfirm.com.
- Uitgeverij Boom Nelissen, www.boomnelissen.nl.

Tags: coachingskalender 2013, spreuk 2013, coachingskalender uitspraken, coachingscalender, widget coachingscalender 2012, activeringscode coachingskalender 2012, coachingskalender code, 2013 achtergronden, scheurjelos.apk, coachingkalender 2012.

Recently changed in this version

De Coachingskalender 2014 is nu beschikbaar.


Comments and ratings for Coachingskalender 2014
 • (27 stars)

  by Dirk de Boer on 05/12/2013

  Keeps vibrating none working push message

 • (27 stars)

  by Ery Aristya on 21/05/2013

  Good app

 • (27 stars)

  by Maik van Rossum on 27/04/2013

  Geen tekst op HTC Desire HD en geen reminders en crashes op de Samsung Galaxy S3... update nodig! 27/4: Na installatie op een volledig schone S3, ook daar geen tekst meer. Web service plat? Nog geen reactie vanuit ontwikkelaar op support verzoek.