FREE DOWNLOAD

DK's mest besøgte boligportal

  • SEARCH TYPE
  DK's mest besøgte boligportal icon

  DK's mest besøgte boligportal

  by: 752 5.8

  5.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Boligsidens gratis app til mobiler med Android styresystem giver dig mulighed for at holde dig orienteret om udviklingen på boligmarkedet.

  Den opdateres dagligt med masser af nye boliger, der sendes til os direkte fra ejendomsmæglerne.

  Applikationen giver adgang til en nem og hurtig boligsøgning, og er for dig, der ønsker at købe eller sælge bolig, eller for dig der blot har en interesse for boligmarkedet.

  Du kan søge på Adresse, By, Postnr. eller Kommune, for at få et overblik over boliger til salg i det valgte område. Derefter kan du filtrere din søgning på bl.a. pris, værelser og areal.

  I tillæg til informationerne om den enkelte bolig, får du også information om salgspriser og relevante statistikker, samt kontaktinformation på mægleren og mulighed for at klikke dig ind på mæglerens hjemmeside, hvor du kan finde yderligere information og billeder.

  Udover søgefunktionen er der også direkte adgang til overblik over boliger til salg i nærheden af dig, boliger med åbent hus og de nyeste boliger til salg. Når du kommer tilbage til applikationen, kan du altid vælge en tidligere søgning for at komme lynhurtigt i gang.

  Alle søgninger og boliger kan vises på kort med zoom, der gør det muligt se den geografiske placering.

  Endelig er der altid adgang til de seneste nyheder om boligmarkedet.

  Tags: boligsiden , boliga , boligsiden til mobilen , boligsiden i uk , boligportal , boliga til , boliga apps , bolig stars , bolig siden

  Users review

  from 752 reviews

  "Good"

  5.8