Geloften van liefdeScreenshots

Description

"Daarom zal een man verlaat zijn vader en zijn moeder en vasthouden aan zijn vrouw, en zij zullen tot een vlees worden."

"Dus ze zijn niet langer twee, maar een."

"Daarom wat God samengevoegd heeft, mag een mens niet scheiden."

Dit zijn de leringen gegeven door onze God, gericht op ons eraan te herinneren is het noodzakelijk om een goed en gezond huwelijk te onderhouden ..

Het gezegde "het huwelijk is heilig" veel van beslissingen ontvangt deze dag. Waarom is het zo moeilijk om het christelijk huwelijk tegenwoordig te onderhouden? Zal het huwelijk voor altijd verbonden als het paar spullen te tolereren en liefde onvoorwaardelijk? Zal het paar voor eeuwig aan elkaar te hechten door te luisteren bijbelse geboden? Zal de macht van de kerk te elimineren de spanning gegenereerd uit disharmonische huwelijk? Zal het constructieve als het paar zelf te onderdrukken om hun ongelukkige liefde relatie te negeren?

Een syndroom 'Ik hou van je, maar ik ben niet verliefd op je "geleidelijk aan gevormd en versterken van de christelijke huwelijken uit elkaar vallen, dit is uitgegroeid tot de portretten van het huwelijk woont in de kerk.

Wat kunnen we doen terwijl we worden geconfronteerd met deze moeilijke situatie? Ja, we moeten ons ware zelf het gezicht en onze geest te vernieuwen om mee te gaan met de wil van God. Laten we het nog eens te lezen van de Schrift en worden vernieuwd.

"Geloften van liefde" heeft opgenomen de volgende kenmerken:

1. Neem je gedachten

Tijdens het lezen van een bijbel vers, kunnen er associaties, gedachten, waardering, gevoel ... vervoering in je hoofd, slechts een klik verwijderd te noteren dit vorige moment.

2. Deel het

Met een klik, wordt uw gedachte of het vers gelezen worden automatisch de inhoud van een e-mail, je kon je geest onmiddellijk te delen met anderen.

3. Bookmark uw passie

Met een klik, bladwijzer uw gunstige vers om zo het terughalen daarvan te vergemakkelijken in de toekomst voor de revitalisering van uw geest.

4. Haal uw doelgroep gezocht

"Geloften van liefde" vindt de verzen ingesloten met uw doelgroep zin of woorden invoeren en krijgen ze aandacht

Tags: liefdes geloften , liefde , bijbelteksten huwelijksdienst , liefdesgeloften aan elkaar