DOWNLOAD  $17.49

God Eksamen/v Louise Vælds

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $17.49


  Screenshots

  Description

  Indholdet i dette eksamens program er udvilket af Louise Vælds fra Human-Care. Louise har 10 års erfaring med at hjælpe unge mennesker til at yde deres bedste der hvor de er allermest motiverede for det.

  ”Det er min overbevisning at mennesker kan udrette og opnå hvad det end er de er motiverede for at udrette og opnå. De fleste mennesker har brug for nogle enkle redskaber, retningslinier og metale strategier for at hjælpe dem forbi de bump og forhindringer der måtte være på deres vej til success. Jeg arbejder med mennesker for at udvikle og udnytte ressourcerne som sikrer at de når deres ønskede resultat.”

  Louise er internationalt uddannet af en bred vifte af verdens dygtigste fagfolk indenfor performance, succes, kommunikation og stresshåndtering. For dig betyder det, at vi arbejder sammen om at du får opbygget din specifikke succes strategi. For nogen betyder det øget evne til at kunne slappe af og øge selvtilliden. For andre kan det betyde at lære at fokusere på din maksimale ydeevne i en helt specifik situation. Hvert menneske er forskellige og hver formel til succes er forskellig baseret på de unikke kvaliteter det enkelte menneske består af. Derfor får du alle de bedste øvelser og den vigtigste viden til at yde dit maksimale for at opnå de resultater og den succes du ønsker.

  ”Tak Louise - Det gik meget bedre end forventet. :-) Og nu kan jeg
  næsten ikke huske hvad det var jeg var så bange for før!”

  ”Søde Louise - TAK for "hjælpen" til et meget overbevisende 10 tal!
  Brugte dine åndedrætsøvelser og fokus og det gav pote ;0”

  ”Hej Louise. Jeg vil bare lige fortælle at jeg har hørt dine øvelser de sidste par dage og også inden jeg gik ind til min dansk eksamen i dag. Og de har virkelig hjulpet mig:-) Jeg har aldrig før haft så god en eksamensoplevelse nogensinde.”

  Du finder helt sikkert din egen måde at bruge lydfilerne på.

  Måske vælger du frit imellem de forskellige filer og lytter til de filer som først tiltrækker din opmærksomhed, fordi det er det du har brug for at vide noget om nu og lader dig inspirere af det.

  Måske vælger du at starte fra den ene ende og lytte alle lydfilerne igennem på den måde.

  Måske er der en eller to af lydfilerne, som især bliver dine favoritter og som du gør brug af både lang tid før eksamen og lige før du går ind i lokalet.

  Uanset hvordan du vælger at bruge lydfilerne så er det vigtigste at du bruger dem på den måde som er lettest for dig, så du ser at komme i gang lige med det samme.