Göteborgs kulturkalas 2012

Göteborgs kulturkalas 2012

FREE

(2 stars)

(46)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Här finns allt du behöver veta om Göteborgs kulturkalas 2012!

Appen har hela årets program, de senaste nyheterna och bra information för dig som besökare. När vi släpper nya programpunkter kommer de direkt att synas i din App. Du kan också skapa ditt personliga program här. Om du vill kan du spara det med ditt Facebook-konto. Då kan du både se och ändra i det både i Appen och på Göteborgs kulturkalas webbsida.

Göteborgs kulturkalas äger rum 14-19 augusti 2012 och det är fri entré!

Balett och karneval, gatuteater och symfoniorkester, matkultur och jazz, film och karuseller, hiphop och dansband, saga och cirkus, stand up och skulptur, design och poesi, museer och marknad, världsartister och lokala band. I augusti exploderar Göteborg i hundratals aktiviteter för alla smaker och åldrar. Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur – i ordets bredaste bemärkelse. Alla är bjudna och det är fri entré! Med omkring 900 000 besök årligen och traditioner från början av 1990-talet är Göteborgs kulturkalas en av Sveriges största stadsfestivaler.

Tags: vad lärde du dig om göteborgs kulturkalas comment, vad lärde du dig i göteborgs kulturkalas comment.

Recently changed in this version

Vi har helt programmerat om hur Programpunkter och Nyheter hämtas, för att kringgå buggen i Androids Operativsystem som orskakat problem hos användare med Android 3.1 och 4.x.


Screenshots Göteborgs kulturkalas 2012
View bigger - Göteborgs kulturkalas 2012 for Android screenshot
View bigger - Göteborgs kulturkalas 2012 for Android screenshot
Comments and ratings for Göteborgs kulturkalas 2012

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!