Irma.dk

Irma.dk

FREE

(2 stars)

(87)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
- Søg blandt mere end 1.400 inspirerende opskrifter
- Find Irma via GPS eller søgning
- Se åbningstider
- Se ugens tilbudsavis

Opskrifter
Vælg mellem over 1400 lækre opskrifter, inddelt i kategorier, så du kan hente inspiration til alt fra brunch til hverdagsretter og gæstemad. Find dine favoritter ved at søge efter ingredienser eller andre kriterier, og opbyg din egen kogebog, ved at gemme opskrifterne, så de hurtigt og nemt kan findes frem igen.

Find butik
Find nærmeste Irma butik ud fra din aktuelle placering. Du kan naturligvis også søge butikker via postnummer, adresse mm. Brug fanen "Åbent nu" for at se hvilke Irma butikker, der har åbent netop nu. Og gem din Irma butik i favoritter, så du let kan se, om den er åben.

Ugens tilbudsavis
Gå ikke glip af alle de gode tilbud. Med Irmas applikation er ugens Irmaavis altid lige ved hånden - nemt og miljørigtigt.

Indkøbsseddel
Lav en lynhurtig indkøbsseddel ud fra den opskrift, du har valgt. Er der andet, du mangler, er det nemt at tilføje eller redigere i listen.

Udgivet af Irma A/S. Se mere på http://www.irma.dk/android

Tags: irma.dk, irma som apps, google gæstemad nemt, irmadk.

Recently changed in this version

Version 1.1
Forbedret visning af tilbudsavis


Comments and ratings for Irma.dk
  • (34 stars)

    by Mirja D. Overheu on 29/03/2014

    App'en er uigennemtænkt, for langsom og giver ingen merværdi. Det er hurtigere & nemmere at gå på irma.dk. Hvorfor er app'en på engelsk?? Tilbudsavisen er en almindelig pdf. Jeg kan ikke klikke på en vare og tilføje den til min handleliste - eller (nu bliver det vildt!) webshoppen. Indkøbslisten er bare en dosmerseddel. Ingen integration med tilbudskatalog, mulighed for at lave en "mine faste indk