Jahtiopas

Jahtiopas

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Suomen ensimmäinen metsästyssovellus älypuhelimeen - nyt ilmaiseksi !

Jahtiopas on Suomen ensimmäinen mobiilisovellus, joka sisältää tuhdin paketin sellaista metsästykseen liittyvää tietoa, joka joko pitää muistaa tai sen olisi hyvä olla helposti käytettävissä metsällä. Jahtiopas on tarkoitettu kaikille metsästäjille. Sen avulla voit esimerkiksi kerrata riistaeläinten lajitunnistustietoja, seurata metsästysaiheisia uutisia, harjoitella riistalaukauksen oikeaa osumakohtaa, määrittää luodin lentoradan ballistiikkaohjelmalla ja pitää omaa riistapäiväkirjaasi – kätevästi omalla puhelimellasi, missä ja milloin tahansa.

Ominaisuudet:
- Riistapäiväkirja omien metsästysmuistojen tallentamiseen ja jakamiseen (UUTTA! voit liittää lähes rajattomasti kuvia yhteen merkintään)
- Yli 60 lajin Tunnistaminen-osio (UUTTA! lisätty yli 100 tunnistamista helpottavaa kuvaa sekä zoomaustoiminto pääkuvaan)
- Seitsemän eläimen Riistalaukaussimulaattori
- Hirvikello havainnollistaa tehokkaat osuma-alueet
- Metsästysaiheiset Uutiset (UUTTA! nyt myös Arkisto)
- Riista/kohde -lähtöinen Luodin lentoratalaskuri (UUTTA! ampumamatkat 200 m ja 300 m lisätty)
- Ja paljon muuta, mm. kattava turvallisuuspaketti.

Jahtioppaan sisältöjä päivitetään ja kehitetään säännöllisesti.

Lisätietoja: www.jahtiopas.fi

HUOM! Sovellus ei toimi moitteetta käyttöjärjestelmän 4.2-puhelimilla, mutta elo-syyskuun vaihteessa julkaistaan versio, joka toimii myös tällä käyttöjärjestelmällä, ja sisältää mm. kauden 2014-2015 metsästysajat.

Recently changed in this version

Riistapäiväkirjan koodinluku korjattu: Päiväkirja näyttää nyt käyttäjän kaikki Jahtioppaan aiemmilla versiolla tekemät päiväkirjamerkinnät.


Comments and ratings for Jahtiopas

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!