McDonald's

McDonald's

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists

+ By McDonald's Norge AS

I den nye McDonald’s appen finner du mange nye funksjoner samt et helt nytt design og struktur. Her er noen av nyhetene (vis mer…)
Under fanen «spis på McDonald’s» har vi samlet alle våre produkter og våre menyer slik at du har full oversikt over alt det gode vi har på menyen.
Nærings –og allergiguiden hjelper deg å holde oversikt over hva maten inneholder og gir deg informasjon om hvilke produkter du kan spise i våre restauranter. Vi guider deg!
Under avsnittet om «Finn restaurant» kan du se hvilke McDonald’s restaurant som er nærmest der du befinner deg. Du kan til og med filtrere på hvilke restauranter som f.eks har Drive Tru og Nattåpent.
Du finner også åpningstider til alle våre restauranter.
«Kampanjer og tilbud» viser alltid den kampanjen vi har i restaurant nå, samt eksklusive tilbud til de som har vår app. Det skal lønne seg å bruke appen vår!
«McApps» er det stedet hvor vi vil ha konkurranser og spill på vår app, noen utviklet av oss og andre fra våre samarbeidspartnere. Følg med!

Recently changed in this version

v2.1.5 – Mindre feilrettninger


Comments and ratings for McDonald's
 • (53 stars)

  by Thor Christian on 08/11/2013

  This app sucks, it crashes and hangs nearly all the time, if I couldn't get free for with it I wouldn't put up with it...

 • (53 stars)

  by Desdemona Van Tent on 30/10/2013

  Appen kræsjer konsekvent. Det er umulig å bruke den, med en gang du skal åpne den så stopper appen. Veldig synd fordi ellers er den kul

 • (53 stars)

  by André Rovik on 24/10/2013

  Klikker når frokostalarmen ringer

 • (53 stars)

  by Joar Rasmussen on 14/10/2013

  Brukt denne i noen dager for å få gratis McMuffin i frokostkampanjen. Men den tekniske kvaliteten holder ikke: Mye rusk i maskineriet, og i dag kræsjer appen konsekvent når frokostalarmen skal ringe... Prøvde å cleare app data og boote telefon, men alle 5-6 forsøk har endt med kræsj (rapporter er sendt.) Frokostkampanjen er kjempebra, men selve appen holder ikke mål.

 • (53 stars)

  by Jan-Arve Nygård on 18/09/2013

  Må bekrefte mobilnummer for å opprette bruker, ikke aktuelt.

 • (53 stars)

  by Eric Skjæveland on 18/09/2013

  :( inlogging!? Generere bruker!,? tull å tøys

 • (53 stars)

  by Tom-Einar Sørensen on 11/09/2013

  Fungerte utmerket