moedigde meScreenshots

Description

Omdat we nog steeds woonachtig in deze aardse wereld, er is geen twijfel dat wij een veel ongunstige aspecten alledaagse Onze geest gericht zou kunnen altijd worden verplaatst en ons dus plaats om het dieptepunt van onze spirituele golf, zouden we dan waarnemen is er geen enkele manier konden we weer op de top. Als zodanig, Het is niet verwonderlijk de gedachte van "Kan en zou God raise me up als ik naar beneden?" Direct ons naar een andere diepere trog.

"moedigde me" verzamelt 100 Bijbelverzen gericht op het met u delen onder moeilijke omstandigheden, moeten we
- Geloven in de kracht van de Schrift
- Toe te vertrouwen aan de Heilige Geest
om Zijn liefde en genade van Christus te onthullen. Door dit te doen, zijn we in staat om te zien langs de pijn van de moeilijkheden en opgewekt worden uit de trog.

Om u te helpen te laten inspireren door de Schrift, hebben wij opgenomen de ene foto naar elk vers.

"moedigde me" heeft opgenomen de volgende kenmerken:

1. Neem je gedachten
Tijdens het lezen van een bijbel vers, kunnen er associaties, gedachten, waardering, gevoel ... vervoering in je hoofd, slechts een klik verwijderd te noteren dit vorige moment.

2. Deel het via e-mail
Met een klik, wordt uw gedachte of het vers gelezen worden automatisch de inhoud van een e-mail, je kon je geest onmiddellijk te delen met anderen.

3. Bookmark uw passie
Met een klik, bladwijzer uw gunstige vers om zo het terughalen daarvan te vergemakkelijken in de toekomst voor de revitalisering van uw geest.

4. Haal uw doelgroep gezocht
"moedigde me" vindt de verzen en uw hoewel embedded met uw doelgroep zin of woorden invoeren