FREE DOWNLOAD

PolovniAutomobili

  • SEARCH TYPE
  PolovniAutomobili icon

  PolovniAutomobili

  by: 14K 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Android aplikacija najposećenijeg sajta za internet oglašavanje i trgovinu polovnim i novim vozilima u Srbiji.

  Pretražite i pregledajte aktuelne oglase u kategorijama putnička vozila, motori, kombi i laka dostavna vozila, teretna vozila do i preko 7.5t, prikolice i poluprikolice, autobusi, kamperi, poljoprivredne mašine, radne mašine, plovila i bicikli. Takođe pregledajte i oglase u poslednjih 24 časa svih navedenih kategorija, oglase najtraženijih marki, i vesti.
  Sačuvajte odabrane oglase, kontaktirajte oglašivača, podelite oglas sa prijateljem koristeći interfejs aplikacije koja je prilagođena Vašem Android telefonu i tablet uređaju.
  PolovniAutomobili android aplikacija vam omogućava da pretražite sajt PolovniAutomobili.com bilo kada i bilo gde.

  Tags: polovni automobili , polovni automobili putnicka vozila poslednja 24h , free polovni automobili , polovni , polovni automobili aplikacija , polovni automobili za , polovni automobili dow , polovni automobili skinuti , polovni asus nexus 7

  Users review

  from 13.989 reviews

  "Awesome"

  9

  Users comments

  Milan Lazarevic

  by Milan Lazarevic

  Apr 18, 2017  |  "Good"

  Inače pristojna aplikacija je postala prilično nepregledna i neupotrebljiva od silnih plaćenih oglasa i reklama

  Jovan Mitic

  by Jovan Mitic

  Apr 13, 2017  |  "Great"

  Imate problem sa pretragom, u pitanju je oneplus one uredjaj, sa 7.1.1 android nougat sistemom, ne radi i beta verzija, probajte to ispraviti ubuduce

  FJCharlie

  by FJCharlie

  Apr 11, 2017  |  "Good"

  Veliki minus za DA i NE pri zatvaranju aplikacije. Obavezno skloniti. Mnogo ozbiljnije aplikacije nemaju takve stvari, samo zbog toga je brisem iz telefona.

  Stefan Grujičić

  by Stefan Grujičić

  Apr 01, 2017  |  "Good"

  Aplikacija je do poslednjeg update-a radila odlicno, ali sada ne mogu da postavim oglas niti da sacuvam bilo koji iz razloga sto kada idem da prihvatim uslove koriscenja oni se ne prihvate. U pitanju je s7 edge. Vidite sredite to da mogu da se prihvate novi uslovi i pravila.

  Dejan Todorovic

  by Dejan Todorovic

  Apr 01, 2017  |  "Awesome"

  Sacuvaj pretragu ne zapamti zamenu!

  Laycon Lovke

  by Laycon Lovke

  Mar 29, 2017  |  "Great"

  Kad cete updateovati kubikazu i konjazu za motore, skok sa 750 na 1150 cc je totalna glupost i vidi se da vam je aplikaciju pravio tip koji pojma nema o motorima. Gornja granica od 129 konja za motore je smesna. Dodajte 140 150 180 200 itd konja za motore kao i 900-1000 kubika parametre. Inace je ok.