Prise – eet deals in de buurtScreenshots

Description

De beste aanbiedingen bij jouw in de wijk. Installeer PRISE en ontvang exclusieve deals in je buurt, die alleen beschikbaar zijn voor PRISE gebruikers.

PRISE heeft aanbiedingen in verschillende soorten restaurants, met gevarieerde maaltijden. Als je trek hebt in een pizza met frisdrank, of een salade met water, open dan de PRISE app om het aanbod van restaurants met kortingen in je buurt te zien. De Applicatie maakt gebruik van je GPS coördinaten zodat je direct kunt zien hoe ver het aanbod van jou vandaan is!

PRISE geeft op een kaart een route aan voor elke aanbieding op locatie en toont je een schatting van de reistijd. Alle exclusieve deals hebben een "App Only" ballon en deze zijn alleen voor PRISE gebruikers.
Neem voor al je feedback contact op met ons team, we zouden graag je mening over onze service horen. De PRISE app, altijd lekkere aanbiedingen bij de hand.

Bon Appetit!

-------

Ben je een oud gebruiker van de Subprise app en wil je de beste aanbiedingen van enkel Subway ontvangen? Download dan de nieuwe Subway app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.subway.subway

Tags: subway voordeelmenu

Users review

from 1.350 reviews

"Good"

5.6