Residus

Residus

FREE

(3 stars)

(103)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

La recollida selectiva consisteix a recollir separadament les diferents fraccions dels residus municipals amb la finalitat de poder-les reciclar. La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l'energia necessària per a la fabricació dels productes.

L'aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans i els comerços realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l'administració s'encarrega de gestionar.

Aquesta aplicació està emmarcada dins la campanya de recollida selectiva “Envàs, on vas?” de l'Agència de Residus de Catalunya per tal de conscienciar els ciutadans que dipositin correctament els residus generats a les llars.

rebuig, brossa, envasos, plàstic, vidre, Agència de Residus, reciclatge, envàs on vas, reciclar, envasonvas

Tags: que medicamets.

Recently changed in this version

-Actualització del disseny del web residuonvas.cat.
-Cada residu inclou el procés que segueix quan el llencem en el lloc correcte.
-Inlcou la incorporació de 26 nous residus.
-S'ha afegit un cercador de deixalleries i punts verds de totes les poblacions de Catalunya. Amb un cercador per codi postal i municipi.


Comments and ratings for Residus
  • (40 stars)

    by Albert Ràfols on 02/05/2014

    Oportuna, àgil i pràctica.

  • (40 stars)

    by Sergio Rodriguez on 09/01/2013

    Aplicació que no funciona en una tablet