rohkaisi minuaDescription

Kuten olemme edelleen asuvat tämän maallisen maailman, ei ole epäilystäkään, että edessämme on paljon epäsuotuisista asioista arjen Henkemme voi aina siirtää ja näin paikka meitä aallonpohjasta meidän hengellisen aallon olisimme silloin hahmottaa ei ole keinoa voisimme olla huipulla jälleen. Sinänsä ei ole yllättävää ajatellut "voisi ja olisi Jumala Raise Me Up, kun olen alas?" Suoraa yhteyttä toiseen syvemmälle aallonpohjasta.

"rohkaisi minua" kerää 100 Raamatun jakeita pyritään jakamaan kanssanne vaikeissa olosuhteissa, meidän on
- Uskovat voiman Raamatun
- Uskoa Pyhä Henki
, joka paljastaa hänen rakkautensa ja Kristuksen armon. Tekemällä niin, voimme nähdä menneisyyden tuskaa vaikeuksista ja nostetaan ylös aallonpohjasta.

Jotta voit olla innoittamana Raamatun, olemme sisällyttäneet yksi kuva jokaiseen jakeeseen.

"rohkaisi minua" on sisällytetty seuraavat ominaisuudet:

1. Record ajatuksiasi
Kun luet Raamattua jae, voi olla yhdistyksiä, ajatuksia, arvostus, tunne ... tempaus mielessäsi, vain yhden klikkauksen päässä hiukkaakaan alas tämä edellinen hetki.

2. Jaa se sähköpostilla
Yhdellä napsautuksella oman ajattelun tai jae luetaan automaattisesti tullut sisältöä sähköpostitse voisit jakaa mieli muiden kanssa välittömästi.

3. Bookmark intohimosi
Yhdellä napsautuksella kirjanmerkillä suotuisa jakeen siten helpottaa niiden jäljittämistä tulevaisuudessa elvyttämiseksi henkesi.

4. Hanki kohde etsinyt
"rohkaisi minua" löytää jakeita ja voit vaikka upotettu teidän tavoite lause tai sanoja tulo