Sapte Seri

Sapte Seri

FREE

(3 stars)

(131)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Sapte Nopti S.R.L.

Sapte Seri Mobil – aplicatia pentru cultura si divertisment pentru tanarul urban care isi doreste tot ce este nou si distractiv si il vrea acum!

Disponibila pe Android Store, aplicatia Sapte Seri Mobil poate fi descarcata pe smartphone-urile cu sistem de operare Android in mod gratuit.

Aplicatia combina functionalitatea noilor smartphone-uri cu sistem Android cu eficienta unui ghid cultural al evenimentelor si locurilor dedicate divertismentului din Bucuresti si alte 14 orase principale din tara: Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova, Pitesti, Constanta, Bacau, Piatra Neamt, Braila, Galati, Oradea, Sibiu.

Datorita posibilitatii telefonului de a recunoaste exact locul si ora unde te afli, poti ajunge oriunde se intampla ceva important chiar atunci, mai ales datorita posibilitatii aplicatiei de a arata evenimentele care incep intr-o perioada de 20 de minute pe o raza de mers pe jos.

Sapte Seri Mobil raspunde eternelor intrebari ale oricui doreste sa se distreze, afisand informatii detaliate, poze ale locurilor de pe o raza de 1km (cinematografe, teatre, baruri & restaurante), dar si informatii detaliate despre evenimentele care au loc acolo. De asemenea, utilizatorul are la dispozitie informatii despre evenimentele care incep in decurs de 2 ore in fiecare din cele 14 orase. Indecisii au la dispozitie recomandari, iar toti utilizatorii pot cauta un cinematograf, restaurant sau teatru anume.

Pe langa informatie detaliata si bine structurata despre evenimente culturale si divertisment, Sapte Seri Mobil livreaza o importanta parte din continutul site-ului www.sapteseri.ro – articole, interviuri cu eroi urbani, dar si informatie despre cele mai recente si interesante evenimente si locuri din oras. Si toate acestea disponibile in romana si engleza.

Tags: sapteseri, contul tau orange, de toate pentru toti sibiu 2012, sapte seri target.

Recently changed in this version

Sapte Seri Mobil - Eu perfect mobil. Tu?


Comments and ratings for Sapte Seri
 • (48 stars)

  by Marian Deacu on 19/11/2013

  Instalata fortat de VODAFONE.

 • (48 stars)

  by Catalin Simina on 21/04/2013

  Revista e mai buna

 • (48 stars)

  by A Google User on 19/04/2013

  E ok să fie reclame, dar să-ţi sară în faţă urlând este excesiv. O mizerie, voi dezinstala definitiv.

 • (48 stars)

  by Smaranda Ciurdarean on 28/03/2013

  Comparativ cu cate date informatii are revista, aici nu prea gasesc date. De exemplu pe Cluj, la cofetarii este una singura. Ca si user experience e ok ca e simpla, usor de folosit, intuitiv, dar se misca ciudat lista, ajung sa se suprapuna textele din ra

 • (48 stars)

  by Sandu Lungu on 17/02/2013

  App total inutil. Limita la raza maxima de 1km si diapazonul de o ora sunt stupide. Clasificarea e prosta.

 • (48 stars)

  by Stefan Chirila on 15/12/2012

  Prostia naibii

 • (48 stars)

  by a user on 15/12/2012

  Prostia naibii