Sexliv

Sexliv

FREE

(4 stars)

(55)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
★ Kan anbefales - Super godt
efter Frktanja - 30 jan, 2013

★ Sexliv - Giver bedre kontakt til de mest centrale følelser - Kan anbefales!
efter Cyborg Goddess 23 jan, 2013

★ Super. - Er super glad for disse Apps har brugt en anden også og den har virket og er nu lige begyndt på elsk mig.
Af: Muzie88 - 22-Dec-2012

Et godt sex liv styrker kroppen og holder sygdomme væk. Samtidig frigives der mange hormoner ved seksuel aktivitet, som styrker ens velbefindende og glæde. Nogle gange kan der ligge simple årsager til grund for en blokering på det område. Hjernen styrer kroppen og kan derfor ved uhensigtsmæssige tanker og følelser påvirke ens seksualitet negativt. Sessionerne i appen hjælper til at fjerne de gamle blokeringer.

Når sex virker fylder det 10%, når det ikke virker fylder det 90%

Få aktiveret glædes medicinskabet i din hjerne ved at tillade din hjerne at lade den seksuelle energi flyde igen.

Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug genskab funktionen i app'en.

Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

Der følger en gratis hypnose "Elsk mig" med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er kr. 99,-

Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

Comments and ratings for Sexliv

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!