Sov godt

Screenshots

Description

★ Tak for hjælpen - Virkelig behagelig stemme. Hjælper ihvertfald mig til hurtigere at falde i søvn og sove uden opvågninger. Kan varmt anbefale andre at prøve denne app.
efter TFAKF - 11 feb, 2013

★ Overrasket!! - Har haft mange problemer med at sove, og det har været så slemt at jeg har måtte gå til lægen og få medicin. Men medicinen gjorde mig vildt sløv, så jeg prøvede app’en selvom jeg slet ikke tror på det. Men er SÅ OVERRASKET OVER DEN! Den virker og hvis jeg har en af de dage hvor det er umuligt at falde i søvn, hører jeg den bare to gange!
efter Pigen uden søvn - 11 feb, 2013

★ God app som jeg ofte falder i søvn til - Meget behagelig stemme.
efter Skestorken 10 feb, 2013

Din krop er indrettet til at kunne generere søvn når du ikke er aktiv, mentalt, følelsesmæssigt eller kropsligt. Så hvis det ikke sker kan det være der er noget som ubevidst forhindrer dig i at falde i søvn. De ubevidste fare signaler kan komme fra bekymringer, stress, lyde, gamle oplevelser. Din hjerne kan lære, at der ikke sker noget og at den godt må falde i søvn.

God søvn gør dig sundere, stærkere og mere skarp i hverdagen.

Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug genskab knappen inde fra appen.

Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

Der følger en gratis afslapnings hypnose "Godnat" med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr.

Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

Users review

from 477 reviews

"Great"

8.2

Users activity

Heidi

by Heidi

Downloaded