Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Stop Heling

Stop Heling

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Met de Stop Heling app kunt u serienummers van elk product controleren of het gestolen is of niet. De app zoekt uit of het product als gestolen geregistreerd staat in de database van de Nederlandse politie. Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn! Soms is er geen aangifte gedaan of is de aangifte nog niet verwerkt.

De Stop Heling app kan kentekens en een groot deel van de serienummers automatisch inscannen. Tevens biedt de app de mogelijkheid om uw eigen spullen inclusief serienummer en foto op te slaan. Erg handig voor de verzekering of een eventuele aangifte.

Het is u dus aan te raden om eenmaal door uw huis heen te lopen en al uw eigendommen te registreren. Deze informatie blijft op uw toestel staan en wordt niet opgeslagen door de politie. Wel biedt de app de mogelijkheid om de lijst met uw eigendommen naar uw e-mailadres te sturen.

Het kopen van gestolen goederen is heling en dat is strafbaar. Wie gestolen spullen koopt, stuurt de inbrekers op pad. Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn (de database gaat overigens niet verder terug dan 1 januari 2010). Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook!

Keywords: politie, serienummer, diefstal, stopheling

Tags: qr code stopheling, innovattic find my friends.

Recently changed in this version

Versie 1.2

* Er is een probleem verholpen met de handmatige invoer van serienummers op Samsung apparaten.


Last activity on Stop Heling
Comments and ratings for Stop Heling
  • (62 stars)

    by Joost van Velzen on 17/12/2013

    Volgens een reactie is locatie bepaling gezet, maar de permissie zit nog steeds in de app.