Tanjir.ba

Tanjir.ba

FREE

(2 stars)

(69)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Tanjir.ba (http://www.tanjir.ba) je online servis koji djeluje u Bosni i Hercegovini za naručivanje hrane za kućnu dostavu i za ponijeti.

Tanjir.ba Android aplikacija je besplatna i daje vam sve što treba da pregledate restorane koji su u našoj mreži, naručujute hranu iz restorana u našoj mreži, učestvujete u našim akcijama, kao i da ostvarite popuste i promocije. Putem Tanjir.ba Android aplikacije možete naručiti preko 4000 različitih jela iz restorana u našoj mreži. Putem aplikacije ćete dobiti i odgovor iz restorana sa informacijom za koliko minuta će vam stići naručeno jelo.

Vaša hrana je tu! Tanjir.ba vam omogućava mogućnost izbora restorana i hrane i pomaže vam da uživate u hrani na lakši način bez obzira gdje se nalazili.

Tanjir.ba Android aplikacija je besplatna i dostupna svima koji namjeravaju naručivati hranu iz restorana u Bosni i Hercegovini, u sljedećim gradovima: Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici...

Tanjir.ba online servis je besplatan za korištenje, a jela u ponudi restorana na Tanjir.ba online servisu koštaju isto ili manje nego prilikom klasičnog naručivanja telefonom.

Tags: jelovnik dostave hrane bih, tanjir.ba aplikacija, tanjir ba, dostava hrane tuzla, bosna, naručanje hrane aplikacija, tanjiri za jelo.

Recently changed in this version

Napravljen dio za nove narudžbe
Popravljen problem sa nevalidiranim korisnicima


Comments and ratings for Tanjir.ba
 • (37 stars)

  by Din Omeragić on 08/02/2015

  Aplikacija je blago receno kao govno.

 • (37 stars)

  by Muhamed Fazlic on 18/10/2014

  nedostaje vogosca

 • (37 stars)

  by Jasmin Suljic on 10/07/2014

  Brzo i jednostavno :)

 • (37 stars)

  by Ervin K on 07/02/2014

 • (37 stars)

  by Želimir Bošnjak on 25/02/2013

  Projekat za 10, samo loša navigacija kroz aplikaciju, nedostaje pamćenje odabira i još par sitnica

 • (37 stars)

  by Adnan Hodzic on 02/01/2013

  Svaka cast za ideju ;-)