TV ShqipScreenshots

Description

Shqip Live TV eshte program për android që ju mundëson ti shikoni të gjitha kanalet shqiptare ne telefonin tuaj android ne formatin HD. Programi eshte shum i shpejt dhe ju do ti shihni kanalet pa bllokime dhe ngadalsime.

Paketa e Shqip Tv përmbanë:
-Paketen Tring dhe Digitalb - (Filma,Dokumentare,Filma Vizatimor)
-SuperSPORT 1,2,3,4
-Të gjitha kanalet televizive Shqiptare nga Kosova Shqipëria dhe Maqedonia
-Lajme
-Programe Muzikore
-Programe Fetare
dhe shumë kanale tjera

Nëse ju dëshironi që të shtojmë ndonjë kanal tjetër ose nëse keni ndonjë problem na kontaktoni.

Nese e vlersoni kete app me me pak se 5 yje vertet esht turp. Per punen e lodhshme qe kemi bere qe te krijojm nje app perfekt ku do te mund te shtojm kanale pa bere update app-n ja vlen te beni 5yje. Tjua kujtojm se kete sherbim ju a ofrojme pa pagese.

Copyright © All Rights Reserved 2010-2013

Tags: tv shqip arlind pajziti , kanale shqip live , arlind pajziti , programet shqip live , arlind bajasiti , tring shqip live , tv shqip arlind pajaziti - 21 december 2013 , arlind pajziti filma , shqip tv live

Users review

from 2.711 reviews

"Great"

8.8

Users activity

Geraldo

by Geraldo

Downloaded

Arben

by Arben

Downloaded

Grannit

by Grannit

Downloaded

Rexhep

by Rexhep

Downloaded

Hysni

by Hysni

Downloaded

Marioo

by Marioo

Downloaded

Almedin

by Almedin

Downloaded

rinor

by rinor

Downloaded

Kreshnik

by Kreshnik

Downloaded