FREE DOWNLOAD

Viinikoodi

  • SEARCH TYPE
  Viinikoodi icon

  Viinikoodi

  by: Jaakko Rajaniemi 40 5.6

  5.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Viinikoodi on viivakoodinlukija, jolla on mahdollista selvittää lisätietoja Alkossa myytävistä tuotteista. Viinikoodi-ohjelmalla luetaan viinin viivakoodi, minkä jälkeen ohjelma näyttää viinin tiedot kuten hinnan, rypäleen ja viinin luonnehdinnan.

  Viinikoodi-ohjelmalla voit myös arvioda ja kirjoittaa viinistä omat muistiinpanot, jotka ohjelma osaa tallentaa. Viinin tiedot voit lähettää helposti kavereille ja ohjelmasta pääsee myös Alkon sivuille lukemaan lisää tietoa viinistä.

  Jos tuotteen viivakoodia ei ole tiedossa, ohjelma kysyy viinin Alkon tuotekoodia. Tämä auttaa jatkossa löytämään tuotteen lisätiedot automaattisesti.

  Jos haluaisit tarjota kiinnostavaa viineihin liittyvää lisätietoa Viinikoodi-ohjelman yhteydessä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen jaakko.rajaniemi@gmail.com. Tälläistä lisätietoa voisi olla esim. asiantuntijoiden tai yhteisöjen viiniarviot tai yleistä lisätietoa viineistä.

  Viinikoodin ohjelmisto on avointa ja se pohjautuu ZXing-koodiin. Koodi löytyy osoitteesta http://gitorious.org/viinikoodi.

  Tags: viivakoodinlukija , viinikoodi , viini viivakoodi , viinikoodi viiniopas , viini , viinien luonnehdinta , alennuskoodit ota yhteyttä , viiniopas viinikoodi , viivakoodi viini

  Users review

  from 40 reviews

  "Good"

  5.6