Viinikoodi

Viinikoodi

FREE

(3 stars)

(40)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Viinikoodi for Android screenshot
View bigger - Viinikoodi for Android screenshot
View bigger - Viinikoodi for Android screenshot
Viinikoodi on viivakoodinlukija, jolla on mahdollista selvittää lisätietoja Alkossa myytävistä tuotteista. Viinikoodi-ohjelmalla luetaan viinin viivakoodi, minkä jälkeen ohjelma näyttää viinin tiedot kuten hinnan, rypäleen ja viinin luonnehdinnan.

Viinikoodi-ohjelmalla voit myös arvioda ja kirjoittaa viinistä omat muistiinpanot, jotka ohjelma osaa tallentaa. Viinin tiedot voit lähettää helposti kavereille ja ohjelmasta pääsee myös Alkon sivuille lukemaan lisää tietoa viinistä.

Jos tuotteen viivakoodia ei ole tiedossa, ohjelma kysyy viinin Alkon tuotekoodia. Tämä auttaa jatkossa löytämään tuotteen lisätiedot automaattisesti.

Jos haluaisit tarjota kiinnostavaa viineihin liittyvää lisätietoa Viinikoodi-ohjelman yhteydessä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen jaakko.rajaniemi@gmail.com. Tälläistä lisätietoa voisi olla esim. asiantuntijoiden tai yhteisöjen viiniarviot tai yleistä lisätietoa viineistä.

Viinikoodin ohjelmisto on avointa ja se pohjautuu ZXing-koodiin. Koodi löytyy osoitteesta http://gitorious.org/viinikoodi.

Tags: viivakoodinlukija, viinikoodi, viinikoodi viiniopas, viini viivakoodi, viinien luonnehdinta, elisa qr koodi, alkon viinit ja hinnat, alennuskoodit ota yhteyttä, alko qr koodi, alkon viivakoodi.

Recently changed in this version

Viinilistan voi järjestää ajan, arvioiden ja hinnan perusteella.


Comments and ratings for Viinikoodi

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!