Viinistä viiniin Platinum

Viinistä viiniin Platinum

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

Applikaatiossa on Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon viineistä sekä otanta herkullisimpia laivojen tax free -viinejä. Voit hakea viinejä eri kriteerein ja rajata hakua tarpeesi mukaan. Viineille on arvion lisäksi ruokasuositus. Kaikille 4 ja 5 tähden viineille olemme lisäksi sovittaneet huippukokki Antti Vahteran täsmäreseptin. Fiksu Viinistä viiniin opettelee mistä pidät ja suosittelee mieltymyksiäsi vastaavia muita laadukkaita samantyylisiä viinejä.

Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Saat nämä veloituksetta 30.4.2014 saakka. Tämän jälkeen voit tilata uusimmat viiniarviot hintaan 0,89 € /kk. Tilaamalla varmistat, että saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi.

Ruoasta viiniin -palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä.

Viikoittaiset Antti Rinta-Huumon Viinivinkit ruokasuosituksineen helpottavat sinua valinnoissasi. Saat myös käyttöösi koko viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää. Bon Apétit!

Viinivirta tulvii ajankohtaisia viinimaailman uutisia, tapahtumia, artikkeleita, sesongin parhaita viinisuosituksia sekä kilpailuja. Viinivirrassa kerrotaan myös applikaation päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Markkinoiden monipuolisimmassa viiniä ja ruokaa käsittelevässä applikaatiossa on huikeasti ominaisuuksia ja lisää tulee jatkuvasti. Platinum-käyttäjänä saat kaikki lisäominaisuudet heti käyttöösi.

Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

Tags: viinistä viiniin.

Recently changed in this version

Uudessa versiossa tarjoamme kesän kunniaksi ainutlaatuisen ruokaa ja viiniä yhdistävän Ruoasta viiniin -palvelun. Palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput.

Platinum-versiossa palvelu sisältyy kokonaisuuteen. Saat siis palvelun käyttöösi veloituksetta. Joten ei muuta kuin etsimään lempiruoalle palan painiketta. Maukasta kesää Viinistä viiniin -palvelun parissa!


Comments and ratings for Viinistä viiniin Platinum

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!