Viinistä viiniin

Viinistä viiniin

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

Applikaatiossa on Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon viineistä sekä otanta herkullisimpia laivojen tax free -viinejä. Voit hakea viinejä eri kriteerein ja rajata hakua tarpeesi mukaan. Viineille on arvion lisäksi ruokasuositus. Kaikille 4 ja 5 tähden viineille olemme lisäksi sovittaneet huippukokki Antti Vahteran täsmäreseptin. Kaikki yli 200 reseptiä voi ostaa lisäominaisuutena yhteishintaan 0,89 € *. Fiksu Viinistä viiniin opettelee mistä pidät ja suosittelee mieltymyksiäsi vastaavia laadukkaita samantyylisiä viinejä.

Voit tilata uusimmat Viinistä viiniin -viiniarviot hintaan 0,89 € /kk. Tilauksen alkaessa saat kaikki julkaistut viiniarviot kertamaksulla hintaan 0,89 €. Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Tilaamalla varmistat, että saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi.

Ruoasta viiniin -palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä.

Kesän kunniaksi kaikki Android-käyttäjät saavat palvelun ilmaiseksi käyttöönsä 31.7.2013 saakka. Testijakson jälkeen voit ostaa Ruoasta viiniin -palvelun hintaan 1,79 € *.

Applikaatiosssa tarjoillaan myös makupala suositusta Antti Rinta-Huumon Viikon viinivinkistä. Viinivinkit voi ostaa lisäominaisuutena hintaan 0,89 € *. Uusi Viinivinkki julkaistaan joka torstai ja lisäksi ominaisuus sisältää Viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää.

Viinivirta tulvii ajankohtaisia viinimaailman uutisia, tapahtumia, artikkeleita, sesongin parhaita viinisuosituksia sekä kilpailuja. Viinivirrassa kerrotaan myös applikaation päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Markkinoiden monipuolisimmassa viiniä ja ruokaa käsittelevässä applikaatiossa on huikeasti ominaisuuksia ja lisää tulee jatkuvasti.

Saatavilla on myös maksullinen Platinum-versio. Platinum-käyttäjänä saat kaikki yllämainitut lisäominaisuudet heti käyttöösi hintaan 8,99 € (erikseen ostettuna 14,25 €).

Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

* Platinum-versiossa vakiona.

Recently changed in this version

Uudessa versiossa tarjoamme kesän kunniaksi ainutlaatuisen ruokaa ja viiniä yhdistävän Ruoasta viiniin -palvelun. Palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput.

Kaikki Android-käyttäjät saavat palvelun ilmaiseksi käyttöönsä 31.7.2013 saakka. Joten ei muuta kuin kokeilemaan ja etsimään lempiruoalle palan painiketta – maukasta kesää Viinistä viiniin -palvelun parissa!


Comments and ratings for Viinistä viiniin

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!