Viinistä viiniin PlatinumScreenshots

Description

Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

Applikaatiossa on Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon arviot kaikista Alkon viineistä sekä otanta herkullisimpia laivojen tax free -viinejä. Voit hakea viinejä eri kriteerein ja rajata hakua tarpeesi mukaan. Viineille on arvion lisäksi ruokasuositus. Kaikille 4 ja 5 tähden viineille olemme lisäksi sovittaneet huippukokki Antti Vahteran täsmäreseptin. Fiksu Viinistä viiniin opettelee mistä pidät ja suosittelee mieltymyksiäsi vastaavia muita laadukkaita samantyylisiä viinejä.

Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Tilaajana saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi.

Voit tilata uusimmat viiniarviot hintaan 0,89 € / kk. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja uusiutuu automaattisesti kuukausittain, mikäli sitä ei erikseen peruta. Voit hallita tilauksiasi tilisi asetuksista, poistaa automaattisen uusitumisen käytöstä ja peruuttaa viiniarvioiden tilauksen halutessasi.

Ruoasta viiniin -palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä.

Viikoittaiset Antti Rinta-Huumon Viinivinkit ruokasuosituksineen helpottavat sinua valinnoissasi. Saat myös käyttöösi koko viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää. Bon Apétit!

Viinivirta tulvii ajankohtaisia viinimaailman uutisia, tapahtumia, artikkeleita, sesongin parhaita viinisuosituksia sekä kilpailuja. Viinivirrassa kerrotaan myös applikaation päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Markkinoiden monipuolisimmassa viiniä ja ruokaa käsittelevässä applikaatiossa on huikeasti ominaisuuksia! Platinum-käyttäjänä saat lisäominaisuudet heti käyttöösi.

Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

Tags: viinistä viiniin

Users review

from 6 reviews

"OK"

4