WeHuntScreenshots

Description

För en enklare, säkrare och roligare jakt.

Skapa ett jaktområde med områdesgränser, markera foderplatser och pass för att sedan dela med jaktlagsmedlemmar. Som jaktlagsmedlem delar ni på administrationen av er mark, och ni bjuder enkelt in till jakt med några få knapptryckningar. Jakttabell via geografisk position som hålls uppdaterad av Svenska Jägareförbundet.

WeHunt håller koll på dina jaktkamrater i realtid och använder telefonens kamera för att utnyttja Augmented Reality, fritt översatt "förstärkt verklighet". Detta innebär att när man håller telefonen upprätt så startar kameran och i denna visas informationsrutor om position, kurs och avstånd till dina jaktkamrater, pass och övriga positionsnålar på kartan.

Chatta ljudlöst i jaktlaget eller med enskild jaktkamrat under pågående jakt. Markera påskjutet vilt, observation eller eftersök. WeHunts Jaktdagbok sparar avslutade jakter med information om område, tidpunkt och de händelser som sker i form av fällda djur, tagna bilder och observationer.

WeHunt underlättar för Jaktledaren genom att du kan dokumentera och lagra dina jaktdokument. Genom att ange utgångsdatum för jaktkort och försäkring så blir du påmind om något av dokumenten är på väg att bli ogiltigt.

Väderprognoser från hela landet med över 5000 mätstationer med timvis visning i 24h och var tredje timme fyra dygn framåt. Dygnssammanfattning från dag sex till 14. Solens upp- och nedgång samt månfaser och blir det långrandigt på pass, kan du även läsa nyheter från Svensk Jakt, Jaktjournalen, m.fl.

Tänk på att kontinuerligt användande av GPS i bakgrunden kan påverka batterikapaciteten avsevärt.

Tags: wehunt , wehunt mobilappen , jaktinbjudan , unt

Users review

from 208 reviews

"Great"

7