WeHuntScreenshots

Description

För en enklare, säkrare och roligare jakt.

Skapa ett jaktområde med områdesgränser, markera foderplatser och pass för att sedan dela med jaktlagsmedlemmar. Alla jaktlagsmedlemmar kan dela på administrationen av er mark, och ni bjuder enkelt in till jakt med några få knapptryckningar. Jakttabell för er jaktmark som hålls uppdaterad av Svenska Jägareförbundet.

Chatta ljudlöst i jaktlaget eller med enskild jaktkamrat under pågående jakt. Markera påskjutet vilt, observation eller eftersök. WeHunts Jaktdagbok sparar avslutade jakter med information om område, tidpunkt och de händelser som sker i form av fällda djur, tagna bilder och observationer.

WeHunt underlättar för Jaktledaren genom att du kan dokumentera och lagra dina jaktdokument. Genom att ange utgångsdatum för jaktkort och försäkring så blir du påmind om något av dokumenten är på väg att bli ogiltigt.

Väderprognoser från SMHI med timvis visning i 24h och var tredje timme två dygn framåt. Dygnssammanfattning från dag tre till 10. Solens upp- och nedgång samt månfaser och blir det långrandigt på pass, kan du även läsa nyheter från Svensk Jakt, Jaktjournalen m.fl.

Enkel hantering av jaktmarker och såtar med vårt webbaserade kartverktyg, där du bland annat kan skriva ut jaktkartan högupplöst utan kostnad och importera kartnålar från GPX-filer. Gå till www.wehunt.se och logga in på Mitt WeHunt!

Tänk på att kontinuerligt användande av GPS i bakgrunden kan påverka batterikapaciteten avsevärt.

Tags: wehunt , unt , wehunt mobilappen , jaktinbjudan

Users review

from 249 reviews

"Great"

7