FREE DOWNLOAD

Bus Plus

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu.

  Odabirom ikonice u gornjem levom uglu mape, prikazuju se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila (npr. autobus, zglobni autobus, trolejbus...), nazivom linije na kojoj vozilo saobraća i ikonicom koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom ili ne.

  Prilikom lociranja vozila na mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica.

  IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI
  Podaci koji se dobijaju preko BusPlus android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.
  Preuzimanje aplikacije je besplatno.
  Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.
  BusPlus aplikacija je jedina zvanična aplikacija BusPlus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

  Novosti u poslednjoj verziji:
  Verzija 2.0.
  • omogućeno manuelno ažuriranje baze stajališta preko sistemskog menija, pri čemu se prikazuje poslednja ažurirana verzija baze stajališta i njena veličina, uz obaveštenje o novoj verziji, za čije ažuriranje je neophodan pristanak korisnika zbog prenosa podataka;
  • prikaz tipa vozila i udaljenosti vozila u metrima tj. kilometrima
  • nakon odabira stajališta, u gornjem levom uglu izdvojena je opcija za filtriranje linija, tj. prikaz vozila na odabranoj liniji/linijama koja pristižu na stajalište
  • minimum za korišćenje nove verzije (i narednih verzija aplikacije) je Android 3.0 (HONEYCOMB).

  Tags: besplatno lociranje vozila , busplus linije , gsp kragujevac

  Users review

  from 3.486 reviews

  "Good"

  5.4

  Users comments

  Ashyoben Ayitam

  by Ashyoben Ayitam

  May 12, 2017  |  "Poor"

  Stara verzija je bila bolja, bar je radila za razliku od ove! Vratite nam staru verziju!

  z0nja !

  by z0nja !

  May 10, 2017  |  "Poor"

  Ocaj zivi!

  Zarko Zunic

  by Zarko Zunic

  May 04, 2017  |  "Poor"

  Sranje

  Igor Stosic

  by Igor Stosic

  May 02, 2017  |  "Poor"

  Kad ukucam stanicu samo se okrece onaj kruzic ucitavanje. Jel zna neko kako da se popravi?

  A Google user

  by A Google user

  May 02, 2017  |  "Poor"

  Ocaj to mislim

  Nevena Nikolic

  by Nevena Nikolic

  Apr 25, 2017  |  "Poor"

  Neka mi neko kaže čemu služi ova aplikacija!? Broj stanice treba da znam unapred, da bih poslala sms za kad dolazi bus... Jedino što sam dobila da vidim su google mape na kojima su netačno obeležena mesta stajališta, bey nayiva broja i ičega... Jel ima nešto što treba da se dešava a ja propuštam?