HBO GO Serbia

HBO GO Serbia

FREE

(4 stars)

(218)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Molimo vas da pre preuzimanja aplikacije proverite spisak podržanih uređaja na stranici sa čestim pitanjima i odgovorima: http://www.hbogo.rs/pages/faq.aspx. Spisak podržanih uređaja redovno osvežavamo.

HBO GO aplikacija je u potpunosti kompatibilna isključivo na tim uređajima.

Predstavljamo HBO GO®. Novu širokopojasnu uslugu videa na zahtev.

HBO GO nudi više od 1500 sati najboljih filmova i serija, uključujući kultnu HBO originalnu produkciju, hit filmove, nove serije, nagrađivane dokumentarce, koncerte i još puno više!

Gledajte hit filmove, najnovije serije i HBO originalnu produkciju uključujući kultne serije, kontroverzne dokumentarce, koncerte, komedije i brojne druge sadržaje na svojim mobilnim uređajima – bilo kad, bilo gde.

Usluga HBO GO je trenutno dostupna HBO Premium pretplatnicima kod sledećih operatora: SBB, Telekom Srbija, Total TV, KDS.

HBO GO® aplikacija omogućuje vam da:

- Omiljene programske sadržaje nosite sa sobom: gledajte najbolje HBO sadržaje, uključujući hit filmove, nove serije i kultnu HBO originalnu produkciju gde se mogu izdvojiti “Prava krv“, “Igra prestola“, “Carstvo poroka“, “Redakcija”, “Uzvratni udarac”, “Potpredsednica”, “Devojke”, “Svita“, “Bez oduševljavanja, molim“ i mnoge druge. Osim toga, moći ćete da uživate uz nagrađivane dokumentarce i brojne druge dodatne sadržaje!

- Gledate sve sezone kultnih HBO serija poput “Porodice Soprano”, “Seks i grad”, “Žica” i drugih.

- Najnovije epizode izabranih serija gledate samo dan nakon američke premijere – bilo kad, bilo gde.

- Ne propustite ni jedan trenutak omiljenih serija i filmova – HBO GO-u možete pristupiti kad god želite, gde god da se nalazite.

- Birate šta želite gledati i kada. Programske sadržaje koje nipošto ne želite da propustite možete jednostavno dodati u Moj izbor i pogledati ih kasnije.

Kako biste koristili HBO GO® aplikaciju na mobilnim uređajima potrebna je 3G ili WiFi internet konekcija. Gledanje programskih sadržaja putem HBO GO aplikacije za mobilne uređaje može generisati povećanu potrošnju prometa podataka. Za više informacija molimo obratite se svom operatoru.

©2013 Home Box Office, Inc. Sva prava zadržana.

Tags: hbo go ne radi.

Recently changed in this version

· Novi video player (podrška za Android 4.4.2 Kitkat)
· Korekcije grešaka
· Poboljšanje performansi
· Novi meni


Comments and ratings for HBO GO Serbia
 • (58 stars)

  by Miodrag Bradic on 22/02/2014

  Beskrajno dugo ucitava nakon logovanja, i dalje "ucitava"?

 • (58 stars)

  by Deeva Nevaeh on 01/02/2014

  Aplikacija izgleda super, ali na mom Smart tv-u sta god da probam da pustim, slika zakoci nakon par sekundi i pomaze jedino restart. Na tabletu ne mogu dalje od prijavljivanja, a na telefonu aplikacija nije podrzana. Ne mogu da koristim ni HBO Go na desktopu jer ne podrzavate Windows 8 operativni sistem. Bas vam hvala sto od toliko uredjaja nigde ne mogu da koristim ni vasu aplikaciju, niti sajt.

 • (58 stars)

  by Zorica Djumic on 25/01/2014

  Pre toga je sve radilo a sada prilikom pustanja filma aplikacija se minimizuje (pukne).

 • (58 stars)

  by Milan Milošević on 18/12/2013

  Problem sa prijavljivanjem, pojavi se po nekoliko polja za unos sifre ili korisnickog imena...

 • (58 stars)

  by goran gajic on 08/12/2013

  Log in sa beogrida...

 • (58 stars)

  by Andrej Nikolic on 23/11/2013

  Mislim da je mokup ok, ali ne-funkcionalan. Dizajneri bi trebali da smisle user-friendly interface a ne ovaj koji sem sto izgleda lepo na prezentaciji nema nikakvu upotrebnu vrednost. Problemi sa titlovima, ucitavanjem, zaglupljivanjem prilikom premotavanja, poruka o dugom ucitavanju sadrzaja itd su samo neki od bug-ova koji su tu... Ispeglajte aplikaciju pa je okacite kao finalnu ili nam ovu tihu

 • (58 stars)

  by Mateja Jovanovic on 05/11/2013

  Sve lepo otvori do pustanja filma. Onda izbaci obavestenje da se sadrzaj dugo ucitava i da li zelite da prekinete ili nastavite. Ako zelite da nastavite, izbacice vam to obavestenje jos mikion puta posle svakog bezuspesnog ucitavanja filma. Zatvorite aplikaciju I gledajte preko tv ili kompjutera jer je ovo U KVARU!!! POPRAVITE APLIKACIJU JER JE JA PLACAM!!!!