KPN iTV Online

KPN iTV Online

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
ATTENTIE: VERPLICHTE UPGRADE OM LIVE TV TE KUNNEN BLIJVEN KIJKEN! Door nodige technische aanpassingen krijgen klanten met een iTV Online app versie 3.0.3 of lager geen beeld meer te zien en dienen deze laatste versie (versie 3.1.4) te installeren om TV te kunnen blijven kijken.

Let op! Deze iTV Online app is niet geschikt voor alle Android toestellen, kijk op www.kpn.com/itvonline of je toestel wordt ondersteund. Om
Live TV en Programma Gemist te kunnen kijken moet je (naast een goedgekeurd toestel) verbonden zijn met je KPN internetverbinding (wifi) en heb je minimaal een OS versie van 3.0 en hoger nodig.
Met de gratis iTV Online app van KPN kun je als klant van Interactieve TV van KPN overal in en om het huis genieten van Interactieve TV van KPN.

Voordelen van KPN Interactieve TV Online:

• Thuis:
o De populairste tv-zenders live kijken
o Programma Gemist bekijken

• Thuis en onderweg:
o Toegang tot de Elektronische Programmagids
o Eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren
o Opnames plannen en beheren thuis en onderweg*
o Deel wat je kijkt met je vrienden via Twitter, Facebook of Hyves
*Alleen in combinatie met het Opnemen Pakket.

Waar werkt het?
Om Interactieve TV van KPN te kunnen kijken moet je Android tablet en/of telefoon verbonden zijn met je KPN internetverbinding (via WiFi). Bladeren door de Videotheek Thuis, de Elektronische Programmagids en het beheren van je opnames is ook mogelijk via een andere internetverbinding. Om opnames te kunnen plannen buiten je eigen netwerk moet je inloggen met je abonnementsnummer en pincode.

Wat kost het?
KPN iTV Online is gratis te downloaden.
Voor het plannen van je opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dit kost € 5 per maand. Heb je Alles in één Standaard of Premium, dan is het Opnemen Pakket gratis. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV Online kijk op kpn.com/itvonline

Binnen de iTV Online app worden generieke aanbevelingen gedaan in Videotheek thuis om u beter op weg te helpen binnen het brede aanbod van films.

Tags: kpn.com/itvonline, kpn itv online apk, kpn itv, kpn itv apk, itv kpn 3.0.3 apk, kpn itvonline, www.kpn.com/itvonline, itv online opname inplannen, kpn itvonline apk, itv online op one x verbindingsproblemen.

Recently changed in this version

3.1.4
• Bugfixes
• Kleine verbeteringen


Comments and ratings for KPN iTV Online
 • (56 stars)

  by mgrandia on 03/02/2012

  Werkt perfect op mijn Samsung S2, niets rommel of nutteloos. Opnames inplannen wil ook.
  Alleen kan er misschien een extacte datum genoemd worden wanneer live-tv op phones beschikbaar is? Staat nu nl. al 2 weken op dat het binnenkort beschikbaar is....

 • (56 stars)

  by Jort Doornhof on 13/06/2014

  Werkt hartstikke goed op de LG optimus 3D! Als het op je telefoon niet werkt, dan ga je maar ergens in een hoekje zitten uithuilen, omdat je te skeer bent voor een betere telefoon. 4 sterren, want het zou leuk geweest zijn als je overal kon kijken, niet dat je perse op je eigen netwerk hoeft te zitten.

 • (56 stars)

  by Geert Hollander on 08/06/2014

  Werkt alleen na een verse install. Anders crasht de app bij het starten van de stream.

 • (56 stars)

  by Mariska Kraneveld on 30/05/2014

  Yay

 • (56 stars)

  by Lukas Svejda on 25/05/2014

  Need update

 • (56 stars)

  by Dirk Hofmann on 21/05/2014

  Na het aanloggen lukt het niet om van zender te veranderen. Dan maar via de gids... Crash. Na drie pogingen opgegeven. Eigenlijk heeft deze app 0 sterren verdient. Sorry KPN, dat kunnen andere providers veel beter

 • (56 stars)

  by Thomas van der Vee on 06/05/2014

  Enige minpunt is dat de verbinding optimaal moet zijn voor scherp beeld. Verder is het briljant, tv op je mobiel wauw