MinDig TV

MinDig TV

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Élőben nézhető műsorok. Figyelem! Tartalomvédelmi okoból az élő programok csak a V3.1.0. verzió letöltésével működnek.
Ingyenes videótár - ízelítő a legnépszerűbb TV csatornák filmjeiből, sorozataiból! Az applikáció segítségével elérheti a MinDig TV előfizetési díj nélküli televízió és rádió csatornáinak, valamint a MinDig TV Extra előfizetéses TV csatornáinak műsorújságját. A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól. A beállítható 15-60 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést kaphat.
A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. Kedvenc csatornáira is szűrhet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit. Tartalom védelmi okokból az élő műsorok és a video tartalmak a Dunaworld műsorának kivételével csak Magyarországon érhetőek el!

Tags: mindig tv, mindigtv, mindig tv letöltés, mindig tv app letöltés, mindig tv on, mindig tv letöltés ra, mindig tv ra letöltés, mindigtv png, mindig tv on letöltés, mindig tv andrid.

Comments and ratings for MinDig TV
 • (59 stars)

  by ftibor on 15/06/2014

  Sacc/kb 2 órámba telt, mire rájöttem a megoldásra (napok óta a régebbi, de addig m?köd? MindigTV app csak nem volt hasznàlható). Töröld le az appot, innen telepítsd az újat, a fejleszt?knek csillagos ötöst adog, ne szidjátok ?ket!

 • (59 stars)

  by Péter Gerencsér on 05/07/2014

  Le szerettem volna tölteni az appot az Asus Transformer TF700KL típusú készülékemre, de sajnálattal vettem tudomásul, hogy nem kompatibilis vele. Ez mitől van? (hardveresen erősen kétlem, hogy kevés lenne hozzá...)

 • (59 stars)

  by Norbi V on 02/07/2014

  Az utolsó frissítés óta nem indult el, ami a foci vb alatt extra rossz pont. Update: 2. újratelepítés megoldotta. Kristálytiszta kép, gyors app.

 • (59 stars)

  by Bence Mátrai on 30/06/2014

  Csak az m1 m2 Duna és a Duna world jön meg néha az euronews. RTL meg TV2 nincs csak műsorújság

 • (59 stars)

  by Kiss Attila on 30/06/2014

  Uncsimnal probaltam aztan en is letoltottem. Nagyon hasznos kis app ha eppen nem vagy tv kozelben :)

 • (59 stars)

  by Gabor Fodor on 23/06/2014

  Samsung galaxy S4-en indulás után összeomlik, pedig régen jó kis app volt :(

 • (59 stars)

  by Levente Erdélyi on 22/06/2014

  Elromlott, nem indul el