MinDig TV

MinDig TV

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Élőben nézhető műsorok. Figyelem! Tartalomvédelmi okoból az élő programok csak a V3.1.0. verzió letöltésével működnek.
Ingyenes videótár - ízelítő a legnépszerűbb TV csatornák filmjeiből, sorozataiból! Az applikáció segítségével elérheti a MinDig TV előfizetési díj nélküli televízió és rádió csatornáinak, valamint a MinDig TV Extra előfizetéses TV csatornáinak műsorújságját. A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól. A beállítható 15-60 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést kaphat.
A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. Kedvenc csatornáira is szűrhet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit. Tartalom védelmi okokból az élő műsorok és a video tartalmak a Dunaworld műsorának kivételével csak Magyarországon érhetőek el!

Tags: mindig tv, mindig tv letöltés, mindigtv, mindig tv app letöltés, mindig tv on, mindig tv letöltés ra, mindig tv ra letöltés, mindigtv png, mindig tv andrid, mindig tv letoltes.

Comments and ratings for MinDig TV
 • (42 stars)

  by ftibor on 15/06/2014

  Sacc/kb 2 órámba telt, mire rájöttem a megoldásra (napok óta a régebbi, de addig m?köd? MindigTV app csak nem volt hasznàlható). Töröld le az appot, innen telepítsd az újat, a fejleszt?knek csillagos ötöst adog, ne szidjátok ?ket!

 • (42 stars)

  by Péter Pomsár on 23/11/2014

  Ha nem omlana össze tízből kilencszer, amikor megnyitok egy élő adást, valószínűleg több csillagot kapna. De így sajnos használhatatlan, arról nem is beszélve, hogy az emlékeztetőket is hiába állítom be, nem történik semmi.

 • (42 stars)

  by Antonius Molcut on 22/11/2014

  Ezért csak 4 csillag

 • (42 stars)

  by Lajos Buka on 20/11/2014

  Külföldön nem megy

 • (42 stars)

  by Gabriell CsN on 14/11/2014

  Magyarországon minden a szerzői jog védelem alatt all? Semmitsem lehet nézni? Így semmi értelme.

 • (42 stars)

  by Levi Huszár on 12/11/2014

  Sajnos nem mindig folyamatos a stream :/

 • (42 stars)

  by Zoltán Mádi on 11/11/2014

  Miert nem kompatibilis egy Samsung Galaxy S Advance 4.1 JB vel? Regebben jo volt, de most nem is lathatom azzal a keszulekkel. Elore is koszonom.