MinDig TV

MinDig TV

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Élőben nézhető műsorok. Figyelem! Tartalomvédelmi okoból az élő programok csak a V3.1.0. verzió letöltésével működnek.
Ingyenes videótár - ízelítő a legnépszerűbb TV csatornák filmjeiből, sorozataiból! Az applikáció segítségével elérheti a MinDig TV előfizetési díj nélküli televízió és rádió csatornáinak, valamint a MinDig TV Extra előfizetéses TV csatornáinak műsorújságját. A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól. A beállítható 15-60 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést kaphat.
A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. Kedvenc csatornáira is szűrhet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit. Tartalom védelmi okokból az élő műsorok és a video tartalmak a Dunaworld műsorának kivételével csak Magyarországon érhetőek el!

Tags: mindig tv, mindigtv, mindig tv letöltés, mindig tv on, mindig tv ra letöltés, mindig tv app letöltés, mindigtv png, mindig tv letoltes, mindig tv on letöltés, mindigtv letöltés.

Comments and ratings for MinDig TV
 • (59 stars)

  by ftibor on 15/06/2014

  Sacc/kb 2 órámba telt, mire rájöttem a megoldásra (napok óta a régebbi, de addig m?köd? MindigTV app csak nem volt hasznàlható). Töröld le az appot, innen telepítsd az újat, a fejleszt?knek csillagos ötöst adog, ne szidjátok ?ket!

 • (59 stars)

  by Tamás Tóth on 14/06/2014

  a frissítés. Mostmár teljesen használhatatlan az élő adás. Szerk.: A legújabb frissítéssel már el sem indul :) Ezen már csak nevetni tudok... Holnapra inkább töröljétek az egészet az áruházból...

 • (59 stars)

  by serghei nechaev on 12/06/2014

  Gratulalok, sikerult ezt is elrontani. Eddig ment, bar a programozonak aki a kodjat irta, egyest adnek. Most mar startbol lefagy, ha portrait modban inditod el. H megis eszedbe jut, hogy landscape re valts, nem mennek a streamek. Trehany munka, nemtorodom emberektol; de van kepuk a teveben reklamozni, hogy mobilon is nezheto. Magyarordzag jobban teljesit...

 • (59 stars)

  by Dániel Lévai on 12/06/2014

  Csak az m1 HD élő adása működött, a többi élő csatorna error 1, 261 és sötétség. Az m1 viszont meglepően jó minőségű, gyors és folyamatos volt; amíg el nem kezdett szakadozni... aztán hagytam inkább.

 • (59 stars)

  by Zoltán Koós on 12/06/2014

  Ez apam osszefossa magat. Fix it

 • (59 stars)

  by Tibor Lestyán on 12/06/2014

  Élő adások nem mennek. Jó ez így a vb-re... :-(

 • (59 stars)

  by Despotov Svetozar on 12/06/2014

  Ezek nem mennek: M1, M2, Duna HD, Duna World, error 01 with url... üzenettel hal el. Régen ment.