MinDig TV

MinDig TV

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Élőben nézhető műsorok. Figyelem! Tartalomvédelmi okoból az élő programok csak a V3.1.0. verzió letöltésével működnek.
Ingyenes videótár - ízelítő a legnépszerűbb TV csatornák filmjeiből, sorozataiból! Az applikáció segítségével elérheti a MinDig TV előfizetési díj nélküli televízió és rádió csatornáinak, valamint a MinDig TV Extra előfizetéses TV csatornáinak műsorújságját. A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól. A beállítható 15-60 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést kaphat.
A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. Kedvenc csatornáira is szűrhet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit. Tartalom védelmi okokból az élő műsorok és a video tartalmak a Dunaworld műsorának kivételével csak Magyarországon érhetőek el!

Tags: mindig tv, mindig tv letöltés, mindigtv, mindig tv app letöltés, mindig tv on, mindig tv letöltés ra, mindig tv ra letöltés, mindigtv png, mindig tv letoltes, mindigtv ra.

Comments and ratings for MinDig TV
 • (42 stars)

  by ftibor on 15/06/2014

  Sacc/kb 2 órámba telt, mire rájöttem a megoldásra (napok óta a régebbi, de addig m?köd? MindigTV app csak nem volt hasznàlható). Töröld le az appot, innen telepítsd az újat, a fejleszt?knek csillagos ötöst adog, ne szidjátok ?ket!

 • (42 stars)

  by Tamás Petz on 03/01/2015

  Jo bar a hd adas neha akadozik.

 • (42 stars)

  by Mark Farago on 30/12/2014

  Sokkal tobbet vartam errol az apptol .... Pl h minimum megnyitja a kivant csatornat ...

 • (42 stars)

  by Peter Vegh on 29/12/2014

  Elavult és pl. Apple appstore-ra visz a gomb. De legalább jó a lejátszás!

 • (42 stars)

  by Gabor Papp on 26/12/2014

  Csak erős hw kell hozzá hogy ne szaggasson.

 • (42 stars)

  by Denes Nagy on 25/12/2014

  Amikor eppen nem crashol akkor szerzoi jog miatt nem megtekintheto hulladek Magyar aru inkabb ne is egnenek vele es vennek le

 • (42 stars)

  by Istvan Kricsfalussy on 24/12/2014

  Csak így tovább!

More comments