Online TV

Online TV

FREE

(3 stars)

(1,648)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
ATTENTIE: VERPLICHTE UPGRADE OM LIVE TV TE KUNNEN BLIJVEN KIJKEN! Door nodige technische aanpassingen krijgen klanten met een TV Online app versie 3.0.4 of lager geen beeld meer te zien en dienen deze laatste versie (versie 3.1.4) te installeren om TV te kunnen blijven kijken.

Let op! Deze iTV Online app is niet geschikt voor alle Android toestellen, kijk op http://www.telfort.nl/klantenservice/dsl/Internet-tv-bellen/Interactieve-TV/Interactieve-TV-Online.htm of je toestel wordt ondersteund. Om Live TV en Programma Gemist te kunnen kijken moet je (naast een goedgekeurd toestel) verbonden zijn met je Telfort internetverbinding (wifi) en heb je minimaal een OS versie van 3.0 en hoger nodig.
Met de gratis iTV Online app van Telfort kun je als klant van Interactieve TV van Telfort overal in en om het huis genieten van Interactieve TV van Telfort.

Voordelen van Interactieve TV Online van Telfort:

• Thuis:
o De populairste tv-zenders live kijken
o Programma Gemist bekijken

• Thuis en onderweg:
o Toegang tot de Elektronische Programmagids
o Opnames plannen en beheren thuis en onderweg*
o Eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren
o Deel wat je kijkt met je vrienden via Twitter, Facebook of Hyves
*Alleen in combinatie met het Opnemen Pakket

Waar werkt het?
Om Interactieve TV van Telfort te kunnen kijken moet je tablet verbonden zijn met je Telfort internetverbinding (via WiFi). Bladeren door de Videotheek Thuis, de Elektronische Programmagids en het beheren van je opnames is ook mogelijk via een andere internetverbinding. Om opnames te kunnen plannen buiten je eigen netwerk moet je inloggen met je abonnementsnummer en pincode.

Wat kost het?
Interactieve Televisie Online van Telfort is gratis te downloaden.
Voor het plannen van je opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dit kost € 5 per maand. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV en Interactieve TV Online kijk op http://www.telfort.nl/internet/interactieve-tv/

Binnen de iTV Online app worden generieke aanbevelingen gedaan in Videotheek thuis om je beter op weg te helpen binnen het brede aanbod van films.

Tags: itvonlinetelfort, telfort online 42, itv de pincode uit 4 cijfers, telfort itv, retrieve de itv pincode bestaat uit cijfers and abonnementsnummer uit cijfers, telfort glasvezel tv, itvonlinetelfot, telfort televisie code itvonline, interactieve tv online telfort, telfort interactieve televisie app 42.

Recently changed in this version

• Bugfixes
• Kleine verbeteringen


Comments and ratings for Online TV
 • (51 stars)

  by Justus ten Berge on 13/05/2014

  Slecht!!!

 • (51 stars)

  by Kim Krooshof on 12/04/2014

  Deed het redelijk op mijn Nexus 7. De menu’s passen alleen gewoon niet en dat maakt dat het geheel er wat armoedig uitziet. Ook jammer dat je niet zelf een zenderlijst in kan stellen. - Blijft nu been in were skippen. Instabiel.

 • (51 stars)

  by Adnan Maakoul on 12/03/2014

  De interface op de smartphone is niet handig ingericht. Te druk , knoppen zijn te klein en letters eveneens. Coverflow is leuk als gimmick maar in essentie niet handig. Een basic scrollist zou veel functioneler zijn. De interface is voor grotere oppervlakte ontworpen en op een phone gepropt

 • (51 stars)

  by noma nescio on 25/02/2014

  op verscheidene tablets geprobeerd, werkt nergens... KUT dus.

 • (51 stars)

  by Sandy Louisa on 05/02/2014

 • (51 stars)

  by Ig Bross on 17/01/2014

  werkt niet.Weet niet waarom.

 • (51 stars)

  by Niyereth Palomino Chica on 05/01/2014

  Werk niet op dit moment!