Ask your app and mobile related questionStart a discussion in the Appszoom Forum and get the answers you needX Close

Online TV

Online TV

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
View bigger - Online TV for Android screenshot
ATTENTIE: VERPLICHTE UPGRADE OM LIVE TV TE KUNNEN BLIJVEN KIJKEN! Door nodige technische aanpassingen krijgen klanten met een TV Online app versie 3.0.4 of lager geen beeld meer te zien en dienen deze laatste versie (versie 3.1.4) te installeren om TV te kunnen blijven kijken.

Let op! Deze iTV Online app is niet geschikt voor alle Android toestellen, kijk op http://www.telfort.nl/klantenservice/dsl/Internet-tv-bellen/Interactieve-TV/Interactieve-TV-Online.htm of je toestel wordt ondersteund. Om Live TV en Programma Gemist te kunnen kijken moet je (naast een goedgekeurd toestel) verbonden zijn met je Telfort internetverbinding (wifi) en heb je minimaal een OS versie van 3.0 en hoger nodig.
Met de gratis iTV Online app van Telfort kun je als klant van Interactieve TV van Telfort overal in en om het huis genieten van Interactieve TV van Telfort.

Voordelen van Interactieve TV Online van Telfort:

• Thuis:
o De populairste tv-zenders live kijken
o Programma Gemist bekijken

• Thuis en onderweg:
o Toegang tot de Elektronische Programmagids
o Opnames plannen en beheren thuis en onderweg*
o Eenvoudig door de Videotheek Thuis bladeren
o Deel wat je kijkt met je vrienden via Twitter, Facebook of Hyves
*Alleen in combinatie met het Opnemen Pakket

Waar werkt het?
Om Interactieve TV van Telfort te kunnen kijken moet je tablet verbonden zijn met je Telfort internetverbinding (via WiFi). Bladeren door de Videotheek Thuis, de Elektronische Programmagids en het beheren van je opnames is ook mogelijk via een andere internetverbinding. Om opnames te kunnen plannen buiten je eigen netwerk moet je inloggen met je abonnementsnummer en pincode.

Wat kost het?
Interactieve Televisie Online van Telfort is gratis te downloaden.
Voor het plannen van je opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dit kost € 5 per maand. Voor alle mogelijkheden van Interactieve TV en Interactieve TV Online kijk op http://www.telfort.nl/internet/interactieve-tv/

Binnen de iTV Online app worden generieke aanbevelingen gedaan in Videotheek thuis om je beter op weg te helpen binnen het brede aanbod van films.

Tags: itvonlinetelfort, telfort glasvezel tv, itv de pincode uit 4 cijfers, telfort itv, telfort online 4.2, retrieve de itv pincode bestaat uit cijfers and abonnementsnummer uit cijfers, yelo tv nexus 7, telfort online tv, abonnementsnummer telfort 2000000, telfort interactieve televisie tablet 2013 foutmelding.

Recently changed in this version

• Bugfixes
• Kleine verbeteringen


Comments and ratings for Online TV
 • (53 stars)

  by David Gerling on 14/10/2013

  Doesnt work on galaxy s3 mini.

 • (53 stars)

  by Eric de Vries on 13/10/2013

  Onbruikbaar, na 8 seconden stopt het streamen, kwaliteit is bagger, ligt niet aan het wifi signaal. Jammer dat Telford er voor kiest niets aan te willen doen ook gezien de hoeveelheid slechte reviews.

 • (53 stars)

  by Le Thuy on 09/10/2013

  Heel slecht. Geen comment. Samsung tab

 • (53 stars)

  by Robbie Konijn on 03/10/2013

  ik heb een HTC One en de app loopt steeds vast :-(

 • (53 stars)

  by Liza Bertelink on 13/09/2013

  Ik snap er niks van. Heb htc sensation XL, app zou het gewoon moeten doen. Maar na 2 seconden stopt ie ermee en kom ik weer bij uitgelicht uit of hoofdmenu. Iemand een idee?

 • (53 stars)

  by S. Dias on 09/09/2013

  waarom een app als je je abonement niet kan bekijken met de zenders die je hebt??

 • (53 stars)

  by hans d j on 18/06/2013

  Dit is echt te belachelijk gewoon. Er is altijd we'll mis met de app.. of hij start of loop ineens vast.. doe je werk goed