Orange TV Go

Orange TV Go

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Cu Orange TV Go poți urmări în direct peste 70 de posturi TV românești și internaționale, precum și filme și videoclipuri de la DailyMotion. Găsești ușor programele care te interesează: seriale, știri, muzică, filme, desene animate, emisiuni de sport sau științifice.
În plus, ai acces la ghidul TV complet și te poti abona la notificări pentru a afla când începe emisiunea ta preferată, pe care o poți recomanda prietenilor pe Facebook, Twitter, e-mail și SMS.
De asemenea, ai linkuri către emisiuni și filme în Voyo și Antena Play.
Pentru a avea acces la filmele și canalele din aplicație, consultă oferta Orange TV:
- pentru televiziune prin satelit la calitate HD și acces la canale și filme în Orange TV Go, Voyo și Antena Play inclus, intră pe http://www.orange.ro/tv/abonamente
- pentru acces la canale și filme în Orange TV Go, Voyo și Antena Play pe computer, tabletă și smartphone, intră pe http://www.orange.ro/tv/orange-tv-go sau direct în aplicație

Ce trebuie să știi:
- traficul de internet efectuat pentru descărcarea aplicației se taxează conform ofertei tale active
- accesul la canale și filme se taxează conform ofertei tale active
- poți folosi aplicația atât prin 4G și 3G, cât și prin Wi-Fi, dacă ești client Orange și te afli pe teritoriul României.
- în roaming, pot fi urmarite doar videoclipurile din secțiunea Dailymotion; pentru traficul de net efectuat pentru streaming și navigarea în aplicație se vor aplica tarifele corespunzătoare țării în care te afli
- pentru acces în aplicație, trebuie să folosești numele de utilizator al contului tău online Orange
- dacă ai deja un abonament Orange pentru televiziune prin satelit, intră în contul tău și asociază abonamentul pe care îl ai cu numele tău de utilizator înainte de a folosi aplicația
- pentru a urmări unele filme din Movie Go, trebuie să le închiriezi pe tvgo.orange.ro

Tags: orange tv go, free s tv orange, orange tv e gratis?, de cand are orange televiziune, tv de la orange uninstall, descarca gratis orange tv go, tv de la orange, tv orange, tv orange pe gratis, orange tvgo.

Recently changed in this version

- am adăugat filme și seriale în Movie Go Unlimited
- am adăugat filme noi în Movie Go. Pentru a le urmări trebuie să le închiriezi pe tvgo.orange.ro.
- am adăugat linkuri către filme și emisiuni în Voyo și Antena Play
- am îmbunătățit stabilitatea aplicației și a playerului video


Comments and ratings for Orange TV Go
 • (50 stars)

  by Faq yaK on 17/08/2014

  Aceasta aplicatie este gratuita? sau trebuie sa platim pt ea?

 • (50 stars)

  by Georgeta Stanca on 15/08/2014

  I like it a lot!

 • (50 stars)

  by Mihai Ghita on 03/08/2014

  Programele disponibile sunt amestecate cu cele care nu sunt disponibile. Look tv nu merge pe mobil dar merge pe PC. Cautati in alta parte.

 • (50 stars)

  by Alexandru Ursu on 02/08/2014

  Am pantera 31 și ar trebui sa fie gratis însă vad numai 3 posturi la celelalte îmi spune sa intru în contul Orange și sa verific oferta; mi se pare o aplicație inutilă. Părerea mea.

 • (50 stars)

  by Lutsch Raul on 17/07/2014

  Fugiti dupa bani, si macar daca a-ti avea calitate in servicii da nici atat. Era o reclama cu internet 4 G in toata tara, din parti ma in toata tara. Ca pe harta de pe site arata altceva.

 • (50 stars)

  by MARYO LIONHEART on 27/06/2014

  V-a deranjat atat de tare comentul meu,va supara adevarul.incat mi-ati sters comentul,frumos din partea voastra.Dar oamenii vor vedea si singuri oricum minciunile.

 • (50 stars)

  by Iuliu Victor on 15/06/2014

  Nu merge nimic