Seenow for Tablets

Seenow for Tablets

FREE

(2 stars)

(2K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Seenow este primul serviciu 100% legal de TV & Video on Demand din Romania disponibil in Google Play cu versiuni mobile pentru smartphone si tableta. Pentru iubitorii de film si dependentii de TV, aplicatia Seenow ofera acces la continut vide de calitate, oriunde si in oricand. Numai internet sa ai, fix sau mobil, si un terminal compatibil.

Oferta de continut este variata si foarte simplu structurata. Seenow ofera acces la o grila variata de canalele TV romanesti si cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, AXN Spin, Viasa Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel si multe altele care asteapta sa le descoperi, dar si librarii de emisiuni inregistrate de la canale locale si internationale.

Oferta de filme Seenow contine o selectie de filme artistice din anii trecuti sau foarte noi, lansate la scurt timp dupa iesirea din cinema, seriale AXN NOW, filme romanesti si indiene, desene animate, documentare HD si posturi de radio pentru o experienta completa de entertainment. In plus ai Filme PAY PER VIEW intr-o librarie cu peste 100 de titluri care pot fi inchiriate pentru 48h.

Seenow oferă utilizatorilor în sezonul 2014-2015 toate competițiile fotbalistice majore din România: Liga 1, prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana și Supercupa României Timisoreana, dar și o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului. Iar serviciul Gol Alert vine in completatarea abonamentului de fotbal oferindu-ti posibilitatea de a viziona toate golurile imediat ce au fost marcate, prin notificari instant direct pe telefon sau tableta.

Foarte important pentru utilizatorii noi, care vor sa testeze serviciul, Seenow are o zona de continut gratuit foarte diversificata si generoasa, sectiunea Freezone, pe care o poti accesa instant.

Seenow vine in plus si cu o oferta de continut dedicata utilizatorilor din afara Romaniei de canale TV si filme romanesti.

Pentru mai multe informatii poti accesa Termenii si conditiile de utilizare disponibili in aplicatie.

Vizionare placuta!

Tags: seenow for tablets, seenow, скачать виджет для смарт тв seenow.ro, dolceseenow, seenow for tablets gratis, seenow tv codes.

Comments and ratings for Seenow for Tablets
 • (34 stars)

  by Ursula Hopkins on 21/02/2015

  Grate

 • (34 stars)

  by vidhitaa lamba on 07/02/2015

  It's in a different language

 • (34 stars)

  by Rorro Portillo on 01/02/2015

  It is requesting ICS at least

 • (34 stars)

  by Stefan Marin on 11/01/2015

  Idea e buna, calitatea tehnică e OK far oferta de continut este extrem de săracă și de calitate foarte slabă!

 • (34 stars)

  by Mihai Aurica on 10/01/2015

  Don't lose your time

 • (34 stars)

  by vally serban on 08/01/2015

  Error and force close all the time...

 • (34 stars)

  by ionut - valentin simion on 07/01/2015

  Trinitas TV. Mulțumesc.

More comments