Tv Shqip Live - Albanian Tv

Tv Shqip Live - Albanian Tv

FREE

(2 stars)

(3K)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

NGa ky moment deri ne versionin tjeter, ky app do te jete pa reklama. Nderkohe do te ndertohet app i ri, me me shume kanale dhe funksionalitete.

Tags: tvshqiplive, tv shqip live, tvshqiplive.com, shqip albania screen live, donload programs tv shqip live, tv shqip.live, tv shqip, shqip tv, albanian tv, www tv shqip live.

Recently changed in this version

- nderrim i reklamave, shume perdorues jane anuar se kishin malware apo programe te cutitshme, tani po kalojme tek nje kompani me serioze


Lists with Tv Shqip Live - Albanian Tv

Some lists where this application appears: ship.

Comments and ratings for Tv Shqip Live - Albanian Tv
 • (30 stars)

  by Fonsi R. on 18/11/2014

  Me shum nuk bejn se bejn

 • (30 stars)

  by Arian Orana on 16/11/2014

  Shtoni me shum kanale te kosoves

 • (30 stars)

  by elba channel on 15/11/2014

  Pse nk punon vizion plusi

 • (30 stars)

  by Omer Galaxy on 14/11/2014

  Jeni nje faqe e mrekullueshme

 • (30 stars)

  by saimir shehu on 13/11/2014

  Vec nje hap larg perfektes.

 • (30 stars)

  by X-Treme Albania on 10/11/2014

  Duhen dhe kanalet e Digitalbit

 • (30 stars)

  by Alen Ndreu on 07/11/2014

  Urime cuna

More comments