TV3

TV3

FREE

(4 stars)

(352)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - TV3 for Android screenshot
View bigger - TV3 for Android screenshot
View bigger - TV3 for Android screenshot
TV3 ..
** Semua komen / kritikan tidak akan menguntungkan atau merugikan apa-apa pada tukang buat app ni ..**
-*Update v 1.9 .
-* Boleh tengok guna MX Player,Wondershare Player dan yang sesuai ..
Aplikasi ini telah digunakan pada telefon Samsung Galaxy SII GT-I9100G (custom ics rom) dan berfungsi dengan baik ..
Flash stream= INSTALL -->ADOBe FLASH PLAYeR <-- dahulu baru boleh tengok flash video..
Boleh guna lagi bagi yang boleh guna ..
Syukur lah dah diberi peluang dapat tengok online..
-Kepada yg tak dapat guna app ni,jangan menyalak seperti anjing tak dapat tulang ye..Tiada siapa pun peduli..hehehe ..

Tags: free apps samsung s3 for watching tv3, mana isan andro, tv3.

Recently changed in this version

Update v 1.9..
- Boleh tengok guna MX Player ,Wondershare Player dan yang sesuai ..


Comments and ratings for TV3
  • (59 stars)

    by Insan on 17/11/2012

    V 1.9 ..button 1 akan ke website tv3.Button 2 tengok guna video player.Button 3 tengok via embed flash video player.Button 4 tengok melalui website Tonton ..

  • (59 stars)

    by Bee Aik on 16/11/2012

    Bad first impression n too much ad

  • (59 stars)

    by Isa on 16/11/2012

    This is embarrassing..

  • (59 stars)

    by emptyspace on 16/11/2012

    App paling haramjadah. Uninstall directly after install just to comment ..l..,

  • (59 stars)

    by Nor on 16/11/2012

    bila dh downlad wondershare player pastu paste link yg diberi baru boleh tgk tv!!!!!!!!!nice

  • (59 stars)

    by a user on 16/11/2012

    for my samsung s3, i can watch tv3 like hd movie, just follow the instruction given.. thank you so much...

  • (59 stars)

    by Nicholas on 16/11/2012

    Spam