Vip TV za van

Vip TV za van

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Svi Vip korisnici mogu isprobati Vip TV za van aplikaciju 7 dana potpuno besplatno.

Vip TV za van je aplikacija koja omogućuje gledanje TV programa putem smartphonea, tableta i računala. Za potpuno TV iskustvo na raspolaganju imate funkcionalnosti pauziranja i snimanja sadržaja, te pregled TV rasporeda. Pretplata je moguća samo za Vip korisnike koji imaju aktivnu Vip TV ili neku drugu Vip fiksnu uslugu. Usluga se može aktivirati pozivom Vip službi za korisnike na 0800 091 091 ili na Vip prodajnom mjestu.

Korištenjem Vip TV za van usluge prenose se velike količine podataka čime se stvara povećani promet na pametnim telefonima, tabletima i računalima. Za optimalno korištenje Vip TV za van usluge preporučamo neograničeni pristup internetu ili spajanje na besplatne Wi-Fi mreže.

Tags: vip tv za van, vip tv, tv, vip tv za wan, viptv za van, viptv, vipnet gratis televizija, television vip, tv za vani, tv za van.

Recently changed in this version

Kreiranje i odabir popisa omiljenih TV programa (popis omiljenih TV programa za jedan uređaj ili dijeljenje između više uređaja)
Upravljanje uređajima
Videoteka
Preporuke sadržaja na temelju navika korisnika
Poboljšano korisničko iskustvo


Comments and ratings for Vip TV za van
 • (56 stars)

  by Sasa Frstek on 30/01/2014

  Odlicna aplikacija

 • (56 stars)

  by Eldin Kulović on 08/12/2013

  pojavljuju se stalna trzanja čak i na wi-fi-u, inače troši jako puno mb dok kod t-coma je to besplatno, jako loše

 • (56 stars)

  by Mario Matanovic on 07/12/2013

  Dok gledam preko mog S3 galaxy-a uspio sam pogledati mozda 20min i onda sam potrosio sav podaktovni promet i brzina mi je pala na 64k. Qko nemate wifi nemojte koristiti ovu aplikaciju jer ce vam pojest internet za manje od pola sata. Veliko razocaranje. Kod t-mobile tv netrosi internet ako ste na t-mobilu.

 • (56 stars)

  by Branislav Knežević on 10/04/2013

  Dajte popravite te upute ili omogućie kako piše!

 • (56 stars)

  by Ivy Poison on 05/02/2013

  Marketi;ki trik