Gezond Opgroeien appScreenshots

Description

De App voor brokkenpilootjes en snotneuzen:
VSM Kind Gezond Opgroeien

De Gezond Opgroeien app biedt praktische informatie over meer dan 100 kwaaltjes bij kinderen vanaf 0 jaar. Ook geeft de app advies bij kwaaltjes die je als ouder zelf kunt oplossen.

Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Ook als zij zich bij het spelen onbesuisd kneuzen of schaven en huilend thuiskomen, is een zelfhulp-app een handig hulpmiddel. De ‘Gezond Opgroeien’ app van VSM Kind is dan ook een handige accessoire om altijd bij de hand te hebben.

Wat kan de app?
In de Gezond Opgroeien app kun je zoeken op een breed indicatiegebied; zoals Huid, Tandjes & Mond, Vallen & Stoten, Maag & Darmen, Ogen & Oren, Slapen & Onrust en Luchtwegen. Ook kan je als ouder direct zoeken naar het antwoord op een specifieke klacht, van darmkrampjes en eczeem tot snotneus en slecht slapen. Voor vrijwel alle ongemakken biedt de app een natuurlijk advies.

VSM Advieslijn voor een persoonlijk advies
Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je voor een persoonlijk advies tijdens kantooruren terecht bij de VSM Advieslijn. Het telefoonnummer is makkelijk vindbaar en via de app met één druk op de knop te raadplegen. Zo heb je als ouder altijd je eigen adviseur op zak.

Gratis downloaden
Android smartphone bezitters kunnen de Gezond Opgroeien app gratis downloaden via Play Store.

Over VSM Kind
Al 25 jaar heeft VSM voor elk kinderkwaaltje een vertrouwde, natuurlijke oplossing. De VSM kinderproducten zijn precies afgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 0 jaar. Ze zijn effectief en worden dan ook al jarenlang graag door jonge ouders gebruikt. Ook voor de allerkleinsten. Op www.vsmkind.nl kan men alle middelen vinden en een gratis kindergidsje aanvragen.

Ontwikkeld door Monkey Touch

Tags: gifwijzer gratis en

Users review

from 12 reviews

"Awesome"

9