HagaDenHaag

HagaDenHaag

FREE

(3 stars)

(28)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
De App van het HagaZiekenhuis is ideaal om uw afspraken op de polikliniek van het HagaZiekenhuis te plannen en uw weg naar en in het ziekenhuis te vinden.

De app bevat de volgende onderdelen

Afspraak plannen:
Met behulp van een overzicht van alle afdelingen en locaties van het HagaZiekenhuis kunt u eenvoudig uw afspraak plannen en in uw agenda plaatsen

Afspraak met de arts voorbereiden:
Voor de afspraak krijgt u een herinnering en tips hoe u zich op het gesprek kunt voorbereiden, welke gegevens en documenten wij van u nodig hebben, etc. U kunt vooraf ook aantekeningen maken, bijvoorbeeld met de vragen die u wilt stellen.

Route naar het HagaZiekenhuis:
De app wijst u vanaf uw huidige locatie de snelste route naar de locatie van het HagaZiekenhuis waar u de afspraak heeft.

Route op de polikliniek:
Bij veel afdelingen is een kaartje te vinden waar de afdeling zich in het ziekenhuis bevindt en hoe u daar naartoe kunt lopen.

Aantekeningen maken:
Bij elke afspraak kunt u aantekeningen maken. Hier kunt u bijvoorbeeld voor het gesprek uw vragen neerzetten en tijdens of na het gesprek vermelden wat u met de arts heeft besproken. Zo kunt u uw eigen dossier maken en bijhouden.

Overzicht locaties en contactgegevens:
De app bevat een overzicht van alle locaties van het HagaZiekenhuis en alle punten in de regio waar u bloed kunt laten afnemen. Vanuit dit overzicht kunt u uw route plannen direct plannen of telefonisch contact opnemen met de locatie.

Overzicht van alle afspraken:
De app geeft een overzicht van alle afspraken die u heeft gehad of nog krijgt in het HagaZiekenhuis. Per afspraak kunt u de details en uw aantekeningen raadplegen.

De mobile versie van HagaZiekenhuis.nl raadplegen:
Er is een speciale versie van de website van het HagaZiekenhuis, speciaal voor mobiel gebruik. Deze is via de app direct te raadplegen.

Recently changed in this version

1.0.2 - In deze versie zijn naast het oplossen van bugs, de locaties, routenummers en plattegronden geüpdate.
Bedankt voor het installeren en gebruiken van onze app. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen dan horen wij dat graag! Stuur dan een e-mail naar nieuwemedia@Hagaziekenhuis.nl


Comments and ratings for HagaDenHaag

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!