Medisch WoordenboekScreenshots

Description

Het Medisch Woordenboek bevat een index van ca. 12.000 medische termen met voor zowel professionals als patiënten heldere uitleg zonder ingewikkeld taalgebruik. Als start voor een nader onderzoek of als antwoord op een vraag. De app bevat tevens 100-en relevante verwijzingen naar websites..

In Nederland is dit woordenboek medio december 2011 gelanceerd en werd direct binnen de sectie ‘geneeskunde’ de meest gedownloade betaalde app en behoort tot de top-10 meest populaire medische apps.

U navigeert eenvoudig in de app door een autotekst gestuurd menu. De uitleg van deze medische termen is opgesteld door Medica Press, een Zwitsers consortium van medische specialisten en artsen die al ruim 30 jaar wereldwijd samenwerken.

Deze unieke informatie vormt de basis voor vele medische uitgaven, waaronder encyclopedieën en handboeken en is niet eerder online of in een app gepubliceerd. De uitleg is in de meeste gevallen uitgebreider dan gratis apps of verklarende woordenlijsten op internet.

Regelmatig wordt de index geactualiseerd. U ontvangt daarvan automatisch een update bij het opstarten zonder opnieuw de app te hoeven aanschaffen of installeren. De app is eenmaal gedownload offline te raadplegen.

Het Medische Woordenboek is ook beschikbaar in het Frans en zal later ook in andere talen worden gepubliceerd. Voor meer informatie over Imed Apps en/of Medica Press bezoekt u www.medicapress.nl

Deze app is getest en geschikt bevonden voor Android 3 en hoger.
De omvang van de database is ongeveer 3Mb.

Tags: medisch woordenboek voor , google medisch woordenboek , google medischwoordenboek , medisch woordenboek , isch woordenboek , ruzzle woordenboek geactualiseerd , medisch taalgebruik , googlemedisch , pinkhof medisch woordenboek utorrent

Users review

from 23 reviews

"Poor"

2.4