Somna med Reinfeldt

Somna med Reinfeldt

FREE

(4 stars)

(363)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Nr.1 på topplistan över sömn-appar med svenska politiker!
Nr.1 på topplistan över appar med tirader av Fredrik Reinfeldt!
Nr.1 på topplistan över appar gjorda av Alliansfritt Sverige!

NU KAN ÄVEN DU BLI EN DEL AV DET SOVANDE FOLKET!
Var fjärde svensk har sömnproblem. Många behöver hjälp för att somna. Därför har Alliansfritt Sveriges forskarteam tagit fram appen ”Somna med Reinfeldt”. Med ett enkelt knapptryck börjar en föreläsning av Sveriges högsta – och tröttaste – politiker. Oavsett om du är etnisk svensk mitt i livet eller inte kan vi garantera att din puls blir lika låg som skolresultaten, och din sömn lika stor som arbetslösheten.

SOM OM HAN ÄR I SÄNGEN™-LJUD
Det känns som om du har Sveriges statsminister på kudden bredvid. Hör honom viska om att välfärdsstaten är omöjlig som konstruktion, att Sveriges industri är praktiskt taget borta, och andra mysiga historier.

KLOCKA
Appen innehåller även en teknik som i varje given sekund visar vad för tid det är, något vi har valt att kalla för ”klocka”.

PENGARNA TILLBAKA-GARANTI
Om du, mot all förmodan, inte har somnat efter att Reinfeldt har talat i över en halvtimme får du tillbaka alla 0 kronor som den här appen kostar. Snåle sate.

Screenshots Somna med Reinfeldt
View bigger - Somna med Reinfeldt for Android screenshot
View bigger - Somna med Reinfeldt for Android screenshot
Comments and ratings for Somna med Reinfeldt
 • (69 stars)

  by Kristian Tigersjäl on 18/12/2013

  Vad kan vara mer avslappnande än den sövande tonen av Reinfeldt? Tyvärr lär man drömma mardrömmar om de hemskheter mannen utsatt Sverige för.

 • (69 stars)

  by solcraftserver on 24/11/2013

  Förr så hade jag problem att sova, sen hittade jag denna appen. Jag har försökt med heroin, sömnpiller. Och även kopiösa mängder med alkohol, precis som mormor alltid gjorde. Tills Nu när Fredrik reinfeldt vaggar mig till söms med Hans Vackra stämningsfyllda röst/bröst. Tack!

 • (69 stars)

  by Victor Bergsten on 05/11/2013

  Personer som prioriterar sin tid på att utveckla meningslösa appar för att driva driva denna typ av politiska ful-spel, vill inte jag ska driva vårt land.

 • (69 stars)

  by Katarina Sixsix on 03/11/2013

  Bara för att ingen annan har gett en trea förut.

 • (69 stars)

  by Pontus Ågren on 23/10/2013

  Fint gränssnitt men inget innehåll. Bara Reinfeldt som pratar halvt osammanhängande tack vare att det är klippt överallt. Verkar vara någon propaganda från sossarna.

 • (69 stars)

  by Freztarta Tarta on 22/10/2013

  Trots sin trötta, sövande röst kan jag inte tillåta mig somna till detta, då innehållet i det han säger och implikationerna av hur han tankar påverkar regeringens politik ger mig hemska mardrömmar om framtiden och andras verklighet idag

 • (69 stars)

  by Andreas Lans on 18/10/2013

  Äntligen är jag också en del av det sovande folket!

More comments