Ayat-ayat Ruqyah (Audio)

Ayat-ayat Ruqyah (Audio)

FREE

(5 stars)

(704)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists

Comments and ratings for Ayat-ayat Ruqyah (Audio)

  • (74 stars)

    by mnorin jb on 25/09/2013

    i like

  • (74 stars)

    by Arief L on 11/08/2013

    Very useful

  • (74 stars)

    by Hafidzah Saffeen on 11/07/2013

    Ok

  • (74 stars)

    by chairil anwar on 13/06/2013

    Excelent

  • (74 stars)

    by Riyo Anto on 12/06/2013

    Jos

  • (74 stars)

    by budi santoza on 08/06/2013

    Kecewa hasilnya poor audio...udah gitu harus stream internet...coba diperbaiki...cz ini penting buat kaum muslimin..txz

  • (74 stars)

    by Shimi Sys on 03/06/2013

    Asyik not responding je...

  • (74 stars)

    by Berry Hadi on 22/05/2013

    Good

  • (74 stars)

    by Anton stars on 04/05/2013

    lebih enak download. di save.. terus di puter berulangkali tanpa harus stream....

  • (74 stars)

    by Hanuar Ramlee on 05/04/2013

    Ok lah. Cuma satu masalah, kena streaming setiap kali nak dengar. Bagi aku yg pakai plan internet unlimited, memang tiada masalah. Macamana dengan yg pakai internet limited bandwidth. Kena fikirkan juga. Kalau aku, nak dengar offline download saja mp3 ruk

  • (74 stars)

    by aris tandi ayu on 06/03/2013

    Good

  • (74 stars)

    by Adam Daniel on 20/02/2013

    where's the audio???

  • (74 stars)

    by A Google User on 31/01/2013

    Langsung tak boleh buka .sepatutNya audio hanye didownload sekaly bukan bekaly-2 .setiap kaly nak dengar kena download ,susah laa macam nie .

  • (74 stars)

    by Muhamad Firdaus Bin Ramli najihin on 15/01/2013

    Aplikasi yang sangat berguna..tapi sayang nya penyedia aplikasi yang tamak haloba mcm ini mengehadkan org2 islam utk menikmati nya..1 pusingan ayat2 rukyah 50mb kalau 10 atau 1 hari bayangkan berapa mb. Untuk pengguna maxis prepaid 50 mb data charge rm1..

  • (74 stars)

    by amieda Ali on 18/12/2012

    sangat berguna..syukran jazilan developer app ini..