Dolce Mobile TV

Dolce Mobile TV

FREE

(3 stars)

(2K)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Dolce Mobile TV for Android screenshot
View bigger - Dolce Mobile TV for Android screenshot
View bigger - Dolce Mobile TV for Android screenshot
View bigger - Dolce Mobile TV for Android screenshot
Bine ai venit in lumea televiziunii pe mobil Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE!

Prin acesta aplicatie Romtelecom si Cosmote iti ofera posibilitatea de a urmari emisiunile TV preferate oricand si oriunde ai acoperire 3G de la Cosmote, fara trafic de date suplimentar, sau unde ai acces la un hot-spot Wi –Fi Romtelecom.

Vizionarea programelor se poate face in timp real din categoria TV - Live TV, iar daca ai un cont valid pe portalul DolceTV.ro poti vedea la cerere:
•emisiuni de stiri,
•emisiuni sportive
•alte tipuri de emisiuni

Acestea sunt existente in galeria Dolce Mobile TV atunci cand folosesti o conexiune Wi-Fi Romtelecom.

Pana la data de 30 martie 2014 ai totul fara niciun cost aditional! In aceasta perioada, testeaza gratuit, fara trafic suplimentar, canalele TV disponibile 24/24 care vin insotite de imagine high quality la viteza 3G.

Aplicatia functioneaza pe telefoane cu sistem de operare Android versiune 2.3.3 sau mai noua.

Pentru tablete puteti descarca Dolce Mobile TV for Tablets, aplicatie special optimizata pentru utilizarea pe acest dispozitive.

Tags: dolce mobile tv, dolce tv mobile, dolce tv, dolce mobile, dolce tv pe tableta, dolce mobile tv for tablets, dolce mobil, dolce tv pentru, www.dolcetv.ro/mobile, dolce tv mobil.

Lists with Dolce Mobile TV

Some lists where this application appears: dead.

Comments and ratings for Dolce Mobile TV
 • (46 stars)

  by Claudiu Ciobanu on 02/05/2014

  E cea mai proasta aplicatie din telefonul meu. Si am vreo 100 instalate. Merge foarte greu. Se blocheaza. Intre LQ si HQ nu e nicio diferenta. Functioneaza doar in modul portret. EPG ne functional. As fi dat nicio stea daca as fi putut.

 • (46 stars)

  by Catalin Negret on 29/04/2014

  Cercul pionierilor cu siguranta produceau o aplicatie mai buna. Daca ai noroc, vezi ceva, daca nu ... buffering, black screen, crashes... O ora am incercat sa vad ceva pe, culmea, Dolce sport si ... am ajuns acasa ratand, din nou, un program live pe care vroiam sa-l vad. Oricum, vina e si a conexiunii la net a Cosmote-ului (3G) care e varza. Daca stiam ca-s atat de incapabili de a asigura o conex

 • (46 stars)

  by Cristian Dobre on 27/04/2014

  Din descrierea dvs., sa inteleg ca dupa 30 martie 2014 traficul de date nu mai este gratuit si nelimitat in reteaua Cosmote? Cu privire la aplicatie, mi se pare extrem de rudimentara, putine posturi, plina de bug-uri.

 • (46 stars)

  by Paul Macec on 19/04/2014

  Mi-am schimbat parola de 2 ori si npune ca nu e corect

 • (46 stars)

  by dorin ionita on 17/04/2014

  Deci da. Foarte buna. aplicatia... Vreau sa ma uit la meci... Update... Da de unde? Am instalat ultimul update si nu pot accesa aplicatia

 • (46 stars)

  by Marius Cernat on 17/04/2014

  Mai nou aplicatia cere update, altfel nu merge si faza tare e ca n-ai cum sa-i faci update...dezamgitor!!

 • (46 stars)

  by Florin COJAN on 30/03/2014

  cea mai proasta aplicatie de genul acesta care am folosito eu pina acuma, am vrut sa ma uit la F1 am platit 5€ degeaba player-ul se blocheaza dupa 10 sec. deci IMI VREAU BANI INAPOI.

More comments