HBO GO Slovenia

HBO GO Slovenia

FREE

(4 stars)

(312)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Prosimo, da pred prenosom aplikacije na strani s pogostimi vprašanji in odgovori, preverite seznam podprtih naprav: http://www.hbogo.si/pages/faq.aspx. Seznam podprtih naprav redno osvežujemo.

HBO GO aplikacija je popolnoma kompatibilna izključno z napravami na seznamu.

Predstavljamo HBO GO®. Novo širokopasovno storitev videa na zahtevo.

HBO GO ponuja več kot 1500 ur najboljših filmov in serij, tudi kultno originalno HBO produkcijo, hit filme, nove serije, nagrajene dokumentarce, koncerte in še mnogo več!

Glejte hit filme, najnovejše serije in HBO originalno produkcijo, ki vključuje kultne serije, kontroverzne dokumentarce, koncerte, komedije in številne druge vsebine na svojih mobilnih napravah – kadarkoli, kjerkoli.

Storitev HBO GO je trenutno dostopna HBO Premium naročnikom, in sicer pri Telemachu in Siolu.

HBO GO® aplikacija vam omogoča da:

- najljubše programske vsebine nosite s seboj: glejte najboljše HBO vsebine, ki vključujejo hit filme, nove serije in kultno HBO originalno produkcijo, kjer velja omeniti serije ‘’Prava kri’’, ‘’Igra prestolov’’, ‘’Imperij pregrehe’’, ‘’Uredništvo’’, ‘’Povračilo’’, ‘’Podpredsednica’’, ‘’Punce’’, ‘’Priskledniki’’, ‘’Nikar tako živahno prosim’’ in mnoge druge. Poleg tega boste lahko uživali tudi ob nagrajenih dokumentarcih in številnih drugih dodatnih vsebinah.!

- gledate vse sezone kultnih HBO serij kot so “Sopranovi”, “Seks v mestu ”, “Skrivna naveza” in druge.

- si najnovejše dele izbranih serij ogledate le en dan po ameriški premieri – kadarkoli, kjerkoli.

- ne zamudite niti enega trenutka najljubših serij in filmov – HBO GO lahko spremljate kadarkoli si to zaželite, kjerkoli že ste.

- izberete kaj in kdaj želite gledati. Programske vsebine, ki jih nikakor ne želite zamuditi, si enostavno dodate v Moj izbor in si jih ogledate kasneje.

Če želite na svojih mobilnih napravah uporabljati aplikacijo HBO GO®, porebujete 3G ali WiFi internetno povezavo. Spremljanje vsebin preko HBO GO aplikacije za mobilne naprave lahko povzroči povečano porabo prenosa podatkov. Za več informacij kontaktirajte svojega operaterja.

©2013 Home Box Office, Inc. Vse pravice pridržane.

Tags: movies you can free watch now in slovenia, hbo go slovenia, 4 for tab 7.7 slovenia, t2 hbo go.

Recently changed in this version

- Korekcije napak na Android 5.1


Comments and ratings for HBO GO Slovenia
 • (59 stars)

  by Boštjan Goričan on 05/04/2015

  Končno deluje s Chromecastom, zato dajem 5 zvezdic

 • (59 stars)

  by Andrej Brecko on 02/02/2015

  Manjka Chromecast podpora :(

 • (59 stars)

  by Gregor Cepic on 24/12/2014

  Aplikacija se se vedno sesuva, na kaksnem drugem romu sploh ne deluje, skratka si ne zasluzi vec od trenutne ocene. Druge aplikacije (Twin, RTV4d) delujejo b.p.

 • (59 stars)

  by Matej Novak on 11/12/2014

  Tako kot že v naslovu piše... manjka Chromecast podpora. Predvajanje je sicer sedaj ZELO izboljšano in deluje gladko in pravilno. Deluje odlično na Lollipop 5.0. Končno ena res dobra posodobitev po dolgem času. Le tako naprej.

 • (59 stars)

  by Jan Hren on 20/11/2014

  Ne dela na android 5.0 lolipop

 • (59 stars)

  by Boštjan Kolar on 30/07/2014

  Manjka podpora za Chromecast

 • (59 stars)

  by Gregor Karpljuk on 17/04/2014

  Uporabljam (Google Nexus) naprave, ki imajo navigacijske gumbe na zaslonu. Mnogo aplikacij samodejno skrije te gumbe ob začetku predvajanja. Zakaj tega ne storite še vi? Kako izgleda vaša aplikacija na napravah z gumbi na zaslonu: http://i.imgur.com/kgyOclO.jpg Obrazec za prijavo ob prvi uporabi aplikacije je prav tako "counter intuitive".

More comments