SF Anytime

SF Anytime

FREE

(3 stars)

(71)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Hyr film direkt till din Android platta!

Med SF Anytime Android-app kan du se film var du vill, när du vill. Appen är ovärderlig för dig som älskar film. I appen finns hundratals premium filmer och du kommer garanterat hitta film du vill se.

I appen kan du blädddra mellan de olika filmerna, läsa om handlingen och se på trailers helt gratis. När du hittat en film du vill se hyr du den och har sedan tillgång till filmen i 24 timmar. Filmerna kostar mellan 19 kr och 39 kr att hyra.

Enkelt att betala!
I appen kan du betala med Klarna Mobil eller med kreditkort. För att betala med kreditkort måste du först logga in på www.sfanytime.com och registrera ett kreditkort.

Vi vill höra dina idéer.
Denna app är den första versionen av SF Anytimes Android app och vi arbetar redan på förbättringar och ny funktionalitet till nästa version. Hör därför gärna av dig med kommentarer och idéer till oss så vi fortsatt kan se till att SF Anytime förtjänar sin plats som en av dina appar (android@sfanytime.com).

Luta dig tillbaka och njut.

Tags: hyra film, dlvr.it, hyra film till, köpa film, se på film, sf anytime, hyr film mobil, hyra film på, kan man hyra film med en på anytime, from sf anytime.

Comments and ratings for SF Anytime
 • (40 stars)

  by Sami Jakonen on 22/07/2014

  Aika turha, sillä ei tue Chromecastia.

 • (40 stars)

  by Samuel Ringström on 17/05/2014

  När kommer chromecast stöd?

 • (40 stars)

  by Christian Swahn on 01/05/2014

  Förstår inte riktigt hur man bygger en tjänst för att hyra filmer utan att lägga till en funktion för att söka på filmer. Dessutom saknas chromecast-stöd.

 • (40 stars)

  by Kim Kaspersen on 25/12/2013

  Ok.

 • (40 stars)

  by Filip Nordling on 21/06/2013

  Hur kan man släppa en app där det inte går att söka efter en film?