Shqip TV

Shqip TV

FREE

(5 stars)

(850)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Shqip Live TV eshte program për android që ju mundëson ti shikoni të gjitha kanalet shqiptare ne telefonin tuaj android ne formatin HD. Programi eshte shum i shpejt dhe ju do ti shihni kanalet pa bllokime dhe ngadalsime.

Paketa e Shqip Tv përmbanë:
-Paketen Tring dhe Digitalb - (Filma,Dokumentare,Filma Vizatimor)
-SuperSPORT 1,2,3,4
-Të gjitha kanalet televizive Shqiptare nga Kosova Shqipëria dhe Maqedonia
-Lajme
-Programe Muzikore
-Programe Fetare
dhe shumë kanale tjera

Nëse ju dëshironi që të shtojmë ndonjë kanal tjetër ose nëse keni ndonjë problem na kontaktoni.

Nese e vlersoni kete app me me pak se 5 yje vertet esht turp. Per punen e lodhshme qe kemi bere qe te krijojm nje app perfekt ku do te mund te shtojm kanale pa bere update app-n ja vlen te beni 5yje. Tjua kujtojm se kete sherbim ju a ofrojme pa pagese.

Tags: arlind pajaziti, tv shqip arlind pajaziti, shqip tv, arlind pajaziti shqip tv, shqip.tv, arlind pajaziti tv shqip, shqip kanale andrpid, shqip tv arlind pajaziti, kanale shqip ne, shqip tv apk.

Comments and ratings for Shqip TV

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!