Tv Shqip Live - Albanian TvScreenshots

Description

Albanian Tv Streaming App

Albanian:

Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

NGa ky moment deri ne versionin tjeter, ky app do te jete pa reklama. Nderkohe do te ndertohet app i ri, me me shume kanale dhe funksionalitete.

Tags: tvshqiplive , tv shqip live , donload programs tv shqip live , tv e , tv shqip , shqip albania screen live , albanian tv , shqip tv , www tv shqip live

Users review

from 2.688 reviews

"OK"

3.8

Users activity

Elidon

by Elidon

Downloaded

Noli

by Noli

Downloaded

Taulant

by Taulant

Downloaded

Ridvan

by Ridvan

Downloaded

Isuf

by Isuf

Downloaded

Afrim

by Afrim

Downloaded

Ina

by Ina

Downloaded

Alban

by Alban

Downloaded

vinarc

by vinarc

Downloaded