TV3

Download TV3 TV3 icon

TV3

by: aie125

FREE DOWNLOAD 7.4 352

7.4 Users
rating

Screenshots

Description

TV3 ..
** Semua komen / kritikan tidak akan menguntungkan atau merugikan apa-apa pada tukang buat app ni ..**
-*Update v 1.9 .
-* Boleh tengok guna MX Player,Wondershare Player dan yang sesuai ..
Aplikasi ini telah digunakan pada telefon Samsung Galaxy SII GT-I9100G (custom ics rom) dan berfungsi dengan baik ..
Flash stream= INSTALL -->ADOBe FLASH PLAYeR <-- dahulu baru boleh tengok flash video..
Boleh guna lagi bagi yang boleh guna ..
Syukur lah dah diberi peluang dapat tengok online..
-Kepada yg tak dapat guna app ni,jangan menyalak seperti anjing tak dapat tulang ye..Tiada siapa pun peduli..hehehe ..

Tags: mana isan andro , free apps samsung s3 for watching tv3 , tv3

Users review

from 352 reviews

"Great"

7.4