Radio ShqipScreenshots

Description

''Radio Shqip'' - është aplikacion që mund të dëgjoji valët e radiove Shqiptare dhe Kosovare,.
Për momentin ky aplikacion është në verzionin 1.0 dhe përmban gjithsej 46 radio stacione.
Për dallim nga tjerat ky aplikacion nuk ka për qëllim të fus në listën e saj radio kanale të cilat nuk janë të rregullta me aktivitetin e tyre andaj kemi vendosur që të përkrahim vetëm radio stacione që kan ip adresa stabile dhe që jan të rregullta me programet dhe transmetimet e tyre.

Nese keni nje radio qe renditeni ne shtetin shqiptar apo kosovar edhe deshironi qe radio juaj te ndodhet ne kete app ju lutemin dergoni nje email ne : info@rdjmusic.com dhe ne versionet e ardheshem radio juaj do listonet ne versionet qe ky applikacion do behet update duke rednditur akoma me teper stacionet e radiove shqiptare....

Users review

from 61 reviews

"Great"

8