Radio Stanice SrbijaScreenshots

Description

Sa ovom aplikacijom mozete da slusate domaće radio stanice bilo kada i bilo gde. Broj radio stanica dostupnih za slusanje će se povećavati sa svakim update, a ako zelite da se neka radio stanica koja ne postoji na nasoj listi nadje na njoj, jednostavno nas kontaktirajte i potrudicemo se da dodamo tu radio stanicu za vas.

Aplikaciju mozete pokrenuti i ostaviti da radi u pozadini, tako da vam nece smetati dok radite bilo sta drugo na telefonu. Aplikacija je testirana na nekoliko razlicitih telefona i funkcionise bez problema, ako primetite neki problem molimo vas da nas kontaktirate. Ovo su neke od radio stanica: Top FM, Naxi, Pink, Jat, Zam, Fokus, Bum, Pingvin, TDI Radio, Morava, Juzni Vetar, Dzenarika i još mnoge druge.

Napomena:
Ako ste u prilici ovu aplikaciju pokrenite sa Wi-Fi internetom, ako koristite mobilni internet vas operater ce vam naplatiti protok koji potrosite dok koristite ovu aplikaciju.

VAŽNO: Na nekim radio stanicama možete videti poruku "Error accessing audio file", to se dešava zbog nekompatibilnosti vašeg uređaja i playlist fajla od radio stanice. Radimo na rešenju ovog problema.

Users review

from 1.560 reviews

"Great"

8