Radio Stari GradScreenshots

Description

Prva verzija aplikacije najslušanije radio stanice u Kragujevcu .
Instaliranjem ove aplikacije možete slušati uživo radio , biti na Facebook ili Twitter stranici radija , poslati SMS iz aplikacije (standardna cena vašeg operatera), zvati RSG (standardna cena vašeg operatera) , poslati mejl ...

Osim ovih mogućnosti možete naći Radio Stari Grad na Google mapi koja je implementirana u program !

Aplikacija poseduje u gornjem desnom uglu dugme za izlaz koje je multifunkcionalno (stopira aplikaciju , briše nepotrebne podatke nastale slušanjem radija (CACHE) i izlaz iz programa )

Radio Stari Grad (Radio Rsg) osnovan je u novembru 2006. godine, već u prvim mesecima emitovanja postaje omiljena Radio stanica Kragujevčana, prepoznatljiva pre svega po drugačijoj muzici, kvalitetnoj produkciji i timu mladih i zabavnih voditelja koji se po stilu razlikuju od svih do tada postojećih. Upravo ovo je razlog što se Radio Stari grad već u prvim istraživanjima slušanosti našao na vrhu liste najslušanijih Radio stanica i postao brend prepoznatljiv ne samo u Kragujevcu već i šire.

Program koji Radio Stari grad emituje koncipiran je kao specijalizovan – muzičko zabavni, sa kratkim ali zanimljivim govornim sadržajima, pre svega zabavnog karaktera. Od 2008. godine Radio Stari grad u svom programu emituje i informativnu emisiju kratkog tipa (format 90 sekundi) pod nazivom Kragujevac info, čime je program upotpunjen, a ciljna grupa kojoj je Radio namenjen proširena.

Najveći dokaz našeg kvaliteta je saradnja sa najvećim nacionalnim ali i lokalnim kompanijama, kao i renomiranim agencijama. Ponosimo se što smo u proteklom periodu uspeli da ostvarimo saradnju sa kompanijama kao što su Coca-Cola, Frikom, Tehnomarket, Mercator, Samsung, EFG Euro Banka, Volks Banka, Alpha Bank, Henkel, Nestle, Delta i mnogim drugim .

Radio Stari Grad Kragujevac

Tags: radio stari grad5

Users review

from 115 reviews

"Awesome"

9.2